04 / 05 / 2024

Ermin Yakup Ovalı

Ermin Yakup Ovalı

77 Constructıon Usa Corp Merkezi Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Merkez Şubesi, Ermin Yakup Ovalı Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Ümraniye, Şerifali Mahallesi'nde açıldı.

BİM coştukça coştu! Şarjlı ayna 99 TL’ye, akıllı baskül 245 TL’ye, Paşabahçe oval tabak 24,50 TL’ye düştü!

BİM’in 15 Eylül tarihli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu kapsamda, şarjlı ayna 99 TL’ye, akıllı baskül 245 TL’ye, Paşabahçe oval tabak 24,50 TL’ye düşecek. İşte 15 Eylül Cuma BİM fiyat listesi...

Şermin Çelik Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şermin Çelik Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Şermin Çelik  Şirin tarafından kuruldu.

Ovalı Nakliye Maden İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ovalı Nakliye Maden İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şevki Aykon tarafından kuruldu.

Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in villası! 

Futbolcu Caner Erkin ve oyuncu eşi Şükran Ovalı'nın Beykoz'daki villasına ait ayrıntılar, Şükran Ovalı'nın paylaştığı bir videoyla ortaya çıktı...

Oval Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Oval Turizm Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Özge Ozan Yener ve Sermir Doğan ortaklığıyla kuruldu.

Kapıağası Yakup Ağa Hamamı 96 milyon TL'ye satılıyor!

471 yıl önce İstanbul Kocamustafapaşa'da Mimar Sinan tarafından inşa edilen Kapıağası Yakup Ağa Hamamı satışa çıkardı. Emlak piyasasına giren tarihi yapının fiyatı ise 96 milyon TL olarak belirlendi.

Caner Erkin Şükran Ovalı'ya Çeşme'de villa alacak!

Ünlü futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı için kesenin ağzını açtı. Erkin, İzmirli olan eşinin isteğiyle Çeşme Paşalimanı’ndan yaklaşık 9 milyon liralık villa almak için kolları sıvadı.

Caner Erkin ve Şükran Ovalı Acarkent'ten villa aldı!

Futbolcu Caner Erkin ile oyuncu Şükran Ovalı, Beykoz Acarkent'ten lüks bir villa satın aldı.

Yakup Eldemir: İndirim inşaat sektörüne canlılık getirecek!

Emlakçı Yakup Eldemir, geçtiğimiz gün Resmi Gazete'de yayımlanan tapu harçlarında indirim ile ilgili görüşlerini paylaştı. Eldemir, kararın uzun vadede sürekli geçerli olmasının sektörü daha da canlandıracağını belirtti.

Yakup Kutluca: Doğal Afetlere çare kentsel dönüşüm!

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, 28 Şubat Sivil Savunma Günü için kutlama mesajı yayınladı. Kutluca, doğal Afetlere karşı kentsel dönüşümün iyi bir çare olduğunu belirtti.

Caner Erkin, Şükran Ovalı'ya Beykoz'dan 4 milyon TL'ye villa aldı!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, 2 Ocak’ta Roma’da evlendiği Şükran Ovalı için Beykoz’dan 4 milyon TL’ye villa aldı. Evin dekorasyonuyla eşi ilgilenecek. Çift, yeni evleri hazır olana kadar Baltalimanı’nda oturmaya devam edecek.

Şükran Ovalı ve Caner Erkin Rumeli Hisarı’ndan villa kiraladı!

Şükran Ovalı ve Beşiktaşlı Caner Erkin, Rumeli Hisarı’nda 3 katlı villaya yerleşti. 12 bin dolara kiraladıkları evi baştan aşağı değiştiren Şükran Ovalı, kartal süslemeli eşyalarıyla Caner’in kalbini bir kez daha fethetti.

Caner Erkin ve Şükran Ovalı Çeşme'den villa kiraladı!

Yaz başında aşklarını ilan eden Beşiktaşlı ünlü futbolcu Caner Erkin ve oyuncu Şükran Ovalı, şimdi Çeşme'yi mesken tuttu.

Ermin Yakup Ovalı Haberi

Ermin Yakup Ovalı

77 Constructıon Usa Corp Merkezi Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Merkez Şubesi, Ermin Yakup Ovalı Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Ümraniye, Şerifali Mahallesi'nde açıldı.


77 Constructıon Usa Corp Merkezi Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Merkez Şubesi iş konusu; İNŞAAT a. İnşaatlarda beton işleri (kalıp içerisine  beton dökülmesi) ve inşaat taahhüt işlerini yapmak, b. Ana sözleşmesinde yazılı diğer işler, (Yürürlükteki yasanın şirketlerin kurulabilmesine izin verdiği amaç ile herhangi bir faaliyetle iştigal etmek)


77 Constructıon Usa Corp Merkezi Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Merkez Şubesi adres: Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Yükseliş Sokak...