06 / 05 / 2024

Ernst and Young yabancı yatırımcı

Ernst and Young yabancı yatırımcı

Ernst and Young'un araştırmasına göre Dünya'da yabancı yatırımcıların en çok güvendiği gelişmekte olan ekonomiler arasında 2. sırada Türkiye yer alıyor..

Almanya'yı tercih eden Rus turist sayısında azalma yaşandı!

Geçtiğimiz yıllarda kış turizmi için Almanya'yı tercih eden Rus turistlerin sayısında ciddi azalma yaşandı. Ukrayna krizinin ardından Rusya'ya uygulanan yaptırımlardan Batı da nasibini almaya başladı.

Erciyes'te hafta sonu yoğunluğu yaşandı!

Türkiye'nin önemli kış sporları merkezlerinden Erciyes'te hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Tatili fırsat bilen vatandaşlar, aileleriyle Tekir ve Hacılar kapı pistlerinde çocuklarıyla kayak yaptı.

Arthur and Miller'dan Antalyalı girişimcilere emlak ofisi açma fırsatı!

Arthur and Miller Real Estate 'in, " Bölge Korumacılığ ı" sistemine dayalı franchise modeli, Antalya'daki girişimci adaylarına emlak sektöründe kendi işinin sahibi olma fırsatı sunuyor.

Steven Young: Bursa'da yatırım için arsa yok!

Steven Young, 2015 yılında yapacakları 135 milyon eurodan fazla yatırımın aslan payının Bursa’ya olacağını, ancak yeni yatırımlar için OSB’de arsa kalmadığını, yeni OSB’ler gerektiğini söyledi

Crate and Barrel İstinyePark’ta açıldı!

Crate and Barrel, Zorlu ve Akasya Acıbadem’dan sonra Türkiye’deki üçüncü mağazasını İstinyePark’ta açtı. Crate and Barrel Türkiye ve Rusya CEO’su Nur Akgerman, “ 7 ay gibi kısa bir sürede Türkiye’deki üçüncü mağazamızı açmanın gururunu yaşıyoruz.

Crate and Barrel İstinyePark'ta mağaza açtı!

Crate and Barrel İstinyePark'ta mağaza açtı. Türkiye ve Rusya CEO'su Nur Akgerman." 7 ay gibi kısa bir sürede Türkiye'deki üçüncü mağazamızı açmanın gururunu yaşıyoruz" dedi

Crate and Barrel Türkiye'de 3'üncü mağazayı açtı!

Crate and Barrel Türkiye'de 3'üncü mağazayı açtı. Crate and Barrel Türkiye ve Rusya CEO’su Nur Akgerman, ' 7 ay gibi kısa bir sürede Türkiye’deki üçüncü mağazamızı açmanın gururunu yaşıyoruz' dedi.

Ali Çandır: 267 bin tarım arazisi inşaata açıldı!

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, 5 Aralık Dünya Toprak Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, tarımın başkenti Antalya’nın son 10 yılda 267 bin dekar tarım arazisini betona kurban verdiği belirtti.

Standard and Poor's İtalya'nın notunu BBB- yaptı!

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poor's (S-P), İtalya'nın kredi notunu "BBB"den "BBB-"ye çekerken, "durağan" olan görünümünü teyit etti. Açıklama S - P'in resmi internet sitesinde yayımlandı

En fazla kira artışı Antalya'da yaşandı!

GYODER ile ikinci el ve yeni konutlara yönelik emlak endeksleri hazırlayan Reidin.com, Türkiye Konut Fiyat Endeksleri raporuna göre yılın 3'üncü çeyreğinde en fazla kira artışının yaşandığı şehir Antalya oldu...

Yeni konut fiyatlarında artış yaşandı!

Reidin-GYODER Ekim 2014 ayı raporuna göre konut fiyatlarında bir öndeki yıla göre artış yaşandı. Rapora göre en yüksek artış İstanbul'da, en düşük artış ise Kocaeli'de gerçekleşti.

Crate and Barrel ürünlerini online platforma taşıyor!

Amerikan mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı zinciri Crate and Barrel, tasarım ve kaliteyi buluşturan benzersiz ürünlerini online platforma taşıyor. Crate and Barrel online platform Türkiye'nin her yerindeki dekorasyon tutkunlarının hizmetinde.

Müşfik Cantekinler: Yabancı yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi azaldı!

Ernst&Young Türkiye Kurumsal Finansman Bölüm Başkanı Müşfik Cantekinler, Türkiye’nin daha önce ilgi çeken büyüme hikâyesinin etkisini kaybettiğini söyledi. Cantekinler yabancı yatırımcıların ilgisindeki azalırken, Türk şirketlerin canlı olduğunu belirtti.

Ernst and Young yabancı yatırımcı Haberi

Ernst and Young yabancı yatırımcı
Türkiye'de yabancı yatırım hakkında araştırma yapan Ernst and Young'un hazırladığı raporda, Türkiye'nin gelecek dönemde Brezilya'dan sonra en çok güvenilen ülke olması bekleniyor. Yatırımcılar, gelişmekte olan ekonomiler arasında Brezilya'dan en çok Türkiye'nin güven verdiğini belirtti.Türkiye'deki yabancı yatırımların 2007-2012 döneminde 2 kat arttığı...