17 / 05 / 2024

Eroğlu Anıl İnşaat iletişim

Eroğlu Anıl İnşaat iletişim

Eroğlu Anıl İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurtaç Eroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Bahçelievler'de kuruldu.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Gürgöl tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Gemyıl İnşaat Yapı Nalburiye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemyıl İnşaat Yapı Nalburiye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emel Kabaosmanoğlu tarafından kuruldu.

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Eroğlu tarafından kuruldu.

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi Bağcılar'da Cüneyt Süleymanoğlu ve Muhsin Keleş ortaklığında kuruldu.

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gül tarafından kuruldu.

Mehdioğlu Mühendislik İnşaat Bilgisayar Ve Yazılım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehdioğlu Mühendislik İnşaat Bilgisayar Ve Yazılım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ensar Topraktan tarafından kuruldu.

Kağan Zemin İnşaat Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kağan Zemin İnşaat Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Duranoğlu tarafından kuruldu.

Cihanoğlu Mimarlık İnşaat Emlak Taşımacılık Ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Cihanoğlu Mimarlık İnşaat Emlak Taşımacılık Ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Pirim ve Ömer Pirim ortaklığında kuruldu.

Antalya Eroğlu Nuri Camii inşaatında sona gelindi!

Antalya Finike’nin en güzel noktalarından birine inşa edilen Eroğlu Nuri Camii inşaatında sona gelindi.

Demircioğlu İskele Ve İnşaat Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Demircioğlu İskele Ve İnşaat Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Keler tarafından kuruldu.

Eroğlu Anıl İnşaat iletişim Haberi

Eroğlu Anıl İnşaat iletişim

Eroğlu Anıl İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurtaç Eroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Bahçelievler'de kuruldu


Eroğlu Anıl İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak. Kat karşılığı mesken ve işyerleri yapmak,sözleşmeler yapmak,bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri,peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. Her türlü inşaat malzemeleri imalatı,alım satımı,ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü demir metal bakır ve plastik ürünlerinin ham mamul ve yarı mamul ürünlerinin toptan ve perakende alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak.Her türlü hurda kabloların içlerinde bulunan bakır,alüminyum,çelik ve kablonun toplanması ve alımı,plastikleri ayrıştırılarak ilgili sanayilere alımı,satımı ve bu amaçlarla ilgili hurda alım merkezleri,depoları açılması,gemi söküm işletmelerinin kurulması her...