07 / 05 / 2024

Eroğlu Erenköy Kentsel Tasarım Projesi

Eroğlu Erenköy Kentsel Tasarım Projesi

Eroğlu Gayrimenkul Anadolu Yakası Erenköy'de Kentsel Tasarım Projesi'ne başlıyor. Projenin ilk görüntüleri ve bilgileri www.emlakkulisi.com'da...

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Eroğlu Yapı'nın 2020 yılı finansal raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret A.Ş., 2020 yılı finansal raporunu KAP'ta yayınladı.

Antalya Finike Eroğlu Nuri Camii inşaatının yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike’de inşaatı devam eden  Eroğlu Nuri Cami inşaatında incelemelerde bulundu. 

Nurettin Eroğlu: Türkiye’nin üretici gücü olmaya devam ediyoruz!

Eroğlu Holding olarak ilkleri gerçekleştirmeyi hedef edindiklerini ve bu doğrultuda yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eroğlu, 2018 yılını değerlendirdi..

Eroğlu gayrimenkul projelerinde indirimi yüzde 20’ye çıkarttı!

Eroğlu Holding’den enflasyonla mücadeleye tüm markalarıyla tam destek geldi. Eroğlu Holding’te indirim kampanyası yüzde 20’yi buldu..

Eroğlu Planlama ve Kentsel Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Eroğlu Planlama ve Kentsel Tasarım Anonim Şirketi Mesut Emre Eroğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Nurettin Eroğlu: Tüm projelerimizin değeri artıyor!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "Tüm projelerimizin her geçen gün değerini artırdığını ve yatırımcılarına kazanç sağladığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim" diyor.

Bakan Veysel Eroğlu'ndan müteahhitlere uyarı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ORKÖY Kredi Sertifikaları Dağıtım Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Eroğlu, müteahhit firmalara "Sözleşmede belirtilen tarih bir gün bile geçse işiniz feshedilecek" uyarısı yaptı.

Eroğlu İnşaat'tan 4 yeni büyük proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam etmeye odaklandıklarını söyleyen Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "İnşaatta üçü İstanbul'da, biri İstanbul dışında inşası planlanan 4 yeni büyük proje üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Eroğlu Holding Moskova'da konut sektörüne giriyor!

Eroğlu Holding, Rusya ile Türkiye arasındaki yakınlaşma sonrasında yeni bir alanda yatırım kararı aldı. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 100 milyon dolar bütçeyle Moskova'da konut işine girmeye hazırlandıklarını açıkladı.

Nurettin Eroğlu: Yalnızca ifadeye vermeye gittim!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu basın çıkan haberlere yönelik bir mektup yayınladı. İşte Eroğlu'nun açıklaması...

Eroğlu Holding'e FETÖ operasyonu!

Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında örgüte maddi destek sağladıkları iddiasıyla Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu ve 187 iş adamı hakkında gözaltı kararı verildi.

Veysel Eroğlu: Bu yıl 567 tesis hizmete açılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:"Bu yıl içerisinde sulama, içme suyu, taşkın koruma, enerji ve atık su arıtma alanlarında toplam 567 tesisi, aziz milletimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz" dedi.

Eroğlu Erenköy Kentsel Tasarım Projesi Haberi

Eroğlu Erenköy Kentsel Tasarım Projesi


Eroğlu Gayrimenkul kentsel dönüşümle Anadolu Yakası'na geçiyor. İstanbul'un Anadolu Yakası'nda gerçekleşecek proje; Erenköy Mevkii'nde Minibüs Caddesi ile Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi arasındaki arazide yer alacak. 




Sabri Paşayiğit Design Office'in imzasının yer alacağı Eroğlu Gayrimenkul Erenköy projesinde 3 adet 30-40 kat arası kule, 8-12 kat arası yapılar ve 4 katlı alışveriş merkezi yer alacak.