30 / 04 / 2024

Eroğlu Planlama ve Kentsel Tasarım Anonim Şirketi nerede

Eroğlu Planlama ve Kentsel Tasarım Anonim Şirketi nerede

Eroğlu Planlama ve Kentsel Tasarım Anonim Şirketi Mesut Emre Eroğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Re Eroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Re Eroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tayyip Eroğlu tarafından kuruldu.

Eroğlu Planlama ve Kentsel Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Eroğlu Planlama ve Kentsel Tasarım Anonim Şirketi Mesut Emre Eroğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Veysel Eroğlu: 87 baraj ve gölet inşa edeceğiz!

Bakan Eroğlu Balıkesir'de: "Burada bizim şu anda işletmede 22 tane barajımız var, 33 tane daha inşa edildi. Dolayısıyla baraj ve göletlerin toplam sayısını 87'ye yükselteceğiz, 87 baraj ve gölet inşa edeceğiz." dedi.

Aydınlı Grup ve Eroğlu Holding sahiplerinin mal varlıklarına el konuldu!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik baskınlarda aralarında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nın da bulunduğu çok sayıda şirkette arama yapılıyor. Savcılık, haklarında gözaltı kararı verilen işadamlarının mal varlıklarına el konulması kararı verdi.

Aydınlı Grup ve Eroğlu Holding'e FETÖ operasyonu!

Fethullahçı Terör Örgütü'nün iş dünyası yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında TUSKON ve üye şirketlere operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nda da arama yapılıyor.

Veysel Eroğlu: Gazze'nin su ve altyapı sorunlarını çözeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gazze'deki insanların aç ve susuz olduğunu belirterek, "İnşallah Gazze'nin su, sağlık ve altyapı meselelerini de çözeceğiz." dedi.

Veysel Eroğlu, Nevşehir'e temel atma ve açılış törenleri için ziyarette bulundu!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Katılımcı bir şekilde insan hak ve özgürlüklerini esas alan, onları koruyan, insana saygılı, insan haysiyetini koruyan anayasa yapmak için kolları sıvadık.

Veysel Eroğlu: 1071 baraj göleti ve sulama tesisi inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "2019 yılına kadar 1071 baraj göleti ve sulama tesisini yapacağız. Biz bırakın göleti, barajı ve sulaması dahil 4.5 milyon liraya 18 ayda bitiriyoruz." dedi.

Eroğlu İnşaat Malzemeleri ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu İnşaat Malzemeleri ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sedat Eroğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Pendik, Sanayi Mahallesi, Mesele Sokak'ta kuruldu.

Eroğlu Anıl İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Anıl İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurtaç Eroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Bahçelievler'de kuruldu.

Veysel Eroğlu:Emeklilere ve dar gelirlilere TOKİ çalışmaları başlatıyoruz!

EGEGEP hakkında düzenlenen toplantıda 2002 yılından bu yana İzmir'e yapılan 30,3 milyar TL'lik yatırımdan bahseden Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bundan sonra yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Eroğlu Onur İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Onur İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Eroğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Ataşehir, Örnek Mahallesi, Ercüment Batanay Sokak'ta kuruldu.

Veysel Eroğlu 7 proje müjdesi verdi!

Bakan Eroğlu Orman ve Su İşleri Bakanlığı olarak Kocaeli’ye 12 yılda, 154 milyon yatırım yaptıklarını söyledi, toplam maliyeti 23 milyon lira olan 7 projenin de müjdesini verdi.

Eroğlu Planlama ve Kentsel Tasarım Anonim Şirketi nerede Haberi

Eroğlu Planlama ve Kentsel Tasarım Anonim Şirketi nerede

Eroğlu Planlama ve Kentsel Tasarım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mesut Emre Eroğlu tarafından kuruldu. 

Eroğlu Planlama ve Kentsel Tasarım Anonim Şirketi iş konusu; Şehir ve bölge planlama faaliyetleri (Nazım imar planı vaziyet planı vb. dahil Diğer çevre düzenlemesi ve bakımı ilepeyzaj projelerinin uygulanması faaliyetleri (park, bahçe ve yeşil alanların dikimi, bakım ve onarımı)


Eroğlu Planlama ve Kentsel Tasarım Anonim Şirketi adres; ESENTEPE MAH.HARMAN 1 SK. HARMANCI GİZ PLAZA NO:5/4...