26 / 07 / 2024

Erol Aksoy biyografi

Erol Aksoy biyografi

Aksoy İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu ve ortağı Erol Aksoy, şirketin kuruluşundan bugüne Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürütmektedir. Peki Erol Aksoy kimdir? İşte Erol Aksoy ve Aksoy İnşaat...

Emre Aksoy kimdir?

2007′nin sonunda tekrar Trabzon’a dönerek 2008 yılında AKS Grup İnşaatı kuran ve kurulduğundan beri yönetim kurulu başkanlığı görevini yapmakta olan Emre Aksoy kimdir? İşte Emre Aksoy..

Ankara Aksoy VIP Konutları fiyatlar!

Ankara Aksoy VIP Konutları fiyatları 350 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Üçgen Mimarlık İnşaat imzasını taşıyan Aksoy VIP Konutları, bu yıl ortasında teslim edilecek...

Aksoy Holding İstanbul'da proje yapmaya hazırlanıyor!

Aksoy Holding CEO'su Batu Aksoy,önümüzdeki yıllarda İstanbul'daki arsalarını değerlendirecek projeler yapabileceklerini söylüyor. Aksoy İstanbul'da 2017 ortasından itibaren farklı konseptte bir proje geliştirebileceklerini belirtiyor.

Erol Ata, Fabrikasında saat müzesi kurdu!

ERSA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ata, fabrikasında saat müzesi kurdu. Ata, konuklarını gramofon eşliğinde müzede ağırlıyor.

Erol Saçmacı İnşaat'tan Piremir kentsel dönüşümü hakkında açıklama!

Erol Saçmacı İnşaat Genel Müdürü Hakan Saçmacı, Piremir Mahallesi'nde anlaşma yaptıkları kişilere giden bir takım insanların kendilerinin bölgeden çekildiği yönünde bilgi verdiğini, bunların tamamen asılsız olduğunu bildirdi.

Aksoy Holding gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Aksoy, Bodrum Tilkicik Koyu’nda 250 milyon $ yatırımla hayata geçireceği Epique Island projesiyle iddialı. 75 lüks villa, 150 yat kapasiteli marina ve 50 süitli otelden oluşan projede villalar 2017’de, otel ve marina 2018’de hizmete girecek.

Erol Çiçek: Körfez Geçişi Projesi hemen durdurulmalı!

Bursa’da faaliyet gösteren, Çevre ve Ekoloji Hareketi (ÇEHAV) avukatlarından Erol Çiçek’ın açtığı dava sonucu mahkeme, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve İzmit Körfez Geçişi Projesi’nin ÇED raporundan muaf sayılamayacağına karar verdi.

Erol Demir kimdir?

Sultanbeyli Müteahhitler Derneği Başkanı Erol Demir kimdir? Erol Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Demir, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Müteahhit Erol Demir..

Sultanbeyli Müteahhitler Derneği'nin başkanı Erol Demir seçildi!

Sultanbeyli Müteahhitler ve Emlakcılar Derneği (SULMED) 22.10.2015 tarhinde yapılan Kurultayla başkanını Belirledi. Oyların tamamını alan Erol DEMİR Derneğin Başkanı seçildi.

İSKİ, TMSF arsalarının değerini mi düşürüyor?

Erol Aksoy’un arsalarının üçte bir fiyatına satılmasına yönelik tartışma büyüdü. TMSF, iski’nin arsaların, değerini düşürdüğünü ileri sürdü.

Aksoy Restorasyon Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Restorasyon Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Şenol Aksoy tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Erdem Sokak Sabuncuoğlu Sitesi'nde kuruldu.

Batu Aksoy Bodrum'daki gayrimenkul projelerini anlattı!

Ağırlıklı olarak enerji, petrol ve gayrimenkul yatırımları ile bilinen Aksoy Holding, Irak'tan sonra İran'ı da gözüne kestirdi. Irak'ta madeni yağ şirketiyle yer alan grup, ambargolardan kurtulmaya hazırlanan İran'da yatırım ofisi açıyor.

Erol Aksoy’un arsalarının metrekaresine 480 TL değer biçildi!

2008’de işadamı Erol Aksoy’un TMSF tarafından el konulan arsalarının metrekaresine 480 TL değer biçildi.

Erol Aksoy biyografi Haberi

Erol Aksoy biyografi

Erol Aksoy kimdir?

Aksoy İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu ve ortağı Erol Aksoy, şirketin kuruluşundan bugüne Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürütmektedir. 


Aynı zamanda Conrad İstanbul Oteli'nin (Yeditepe Beynelmilel Otelcilik A.Ş.) kurucusu, Yönetim Kurulu üyesi ve ortağı (1989-1994 arası Yönetim Kurulu Başkanı görevini üstlenmiştir), ADT'nin (Aksoy Dış Ticaret Ltd.) kurucusu ve ortağı, AGB'nin (Aksoy Group Batumi Ltd.) kurucusu ve ortağıdır. 


TYD (Türkiye Turizm Yatırımcılar Derneği) Üyesi ve Başkan Yardımcısı, İstek Vakfı Mütevelli Heyeti Kurucu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Geyre Vakfı Onursal Üyesi, Nevin Baykent Sağlık ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi olan Erol Aksoy ayrıca Mimarlar Odası, Türk Tanıtma Vakfı, Türk-Çin Dostluk Derneği, Fatih Rotary Kulübü, Yıldız Sarayı Vakfı, 1907 Fenerbahçeliler Derneği ve Türk Futbol Adamları Derneği üyesidir.


Mimar (İTÜ) olan ve orta...