02 / 05 / 2024

Erol Aksoy kimdir?

Erol Aksoy kimdir?

Aksoy İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu ve ortağı Erol Aksoy, şirketin kuruluşundan bugüne Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürütmektedir. Peki Erol Aksoy kimdir? İşte Erol Aksoy ve Aksoy İnşaat...



Erol Aksoy kimdir?

Aksoy İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu ve ortağı Erol Aksoy, şirketin kuruluşundan bugüne Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürütmektedir. 


Aynı zamanda Conrad İstanbul Oteli'nin (Yeditepe Beynelmilel Otelcilik A.Ş.) kurucusu, Yönetim Kurulu üyesi ve ortağı (1989-1994 arası Yönetim Kurulu Başkanı görevini üstlenmiştir), ADT'nin (Aksoy Dış Ticaret Ltd.) kurucusu ve ortağı, AGB'nin (Aksoy Group Batumi Ltd.) kurucusu ve ortağıdır. 


TYD (Türkiye Turizm Yatırımcılar Derneği) Üyesi ve Başkan Yardımcısı, İstek Vakfı Mütevelli Heyeti Kurucu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Geyre Vakfı Onursal Üyesi, Nevin Baykent Sağlık ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi olan Erol Aksoy ayrıca Mimarlar Odası, Türk Tanıtma Vakfı, Türk-Çin Dostluk Derneği, Fatih Rotary Kulübü, Yıldız Sarayı Vakfı, 1907 Fenerbahçeliler Derneği ve Türk Futbol Adamları Derneği üyesidir.


Mimar (İTÜ) olan ve orta seviyede İngilizce bilen Erol Aksoy evli ve iki çocuk babasıdır.


Aksoy İnşaat

"Aksoy İnşaat kurulduğu 1994 yılından günümüze inşaat sektöründe kazandığı tecrübe ile geliştirip uyguladığı yönetim ve çalışma anlayışıyla mutlak "müşteri memnuniyeti" kazanmayı ilke edinmiştir. Şirketimiz faaliyetlerinin her alanında ve her döneminde müşteri odaklılık, değişim ve verimlilik gibi değerleri "şirket felsefesi" olarak benimsemiştir. 


Aksoy İnşaat 2005 yılından itibaren müşteri odaklı üretim ve pazarlama anlayışını ön plana çıkarmıştır.Şirketimiz "zamanında ve kaliteli üretim" anlayışı ile başladığı anahtar teslimi inşaat uygulamalarında stratejilerini bu hedef doğrultusunda belirlemiştir. 


İnşaat sektörünün yaşam kalitesini artıracak modern ve estetik mekanlarını sunan Aksoy İnşaatta projelerin, imzalanan sözleşmelere, yasal düzenlemelere ve müşteri isteklerine uygun şekilde yürütülüp belirlenen süre içinde teslim edilmesi esastır."



Erol Aksoy, Tarabya'da İkinci Hayat Rezidansları yapacak!





Geri Dön