26 / 07 / 2024

Erol Aksoy kim

Erol Aksoy kim

Aksoy İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu ve ortağı Erol Aksoy, şirketin kuruluşundan bugüne Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürütmektedir. Peki Erol Aksoy kimdir? İşte Erol Aksoy ve Aksoy İnşaat...

Erol Çarmıklı kimdir?

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı kim? Erol Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erol Çarmıklı'nın biyografisi...

İSKİ, TMSF arsalarının değerini mi düşürüyor?

Erol Aksoy’un arsalarının üçte bir fiyatına satılmasına yönelik tartışma büyüdü. TMSF, iski’nin arsaların, değerini düşürdüğünü ileri sürdü.

Erol Aksoy’un arsalarının metrekaresine 480 TL değer biçildi!

2008’de işadamı Erol Aksoy’un TMSF tarafından el konulan arsalarının metrekaresine 480 TL değer biçildi.

2005 yılında Bayçu Yalısı 2 milyon liraya satılmış!

2005 yılında TMSF adına TURYAP tarafından teklif toplamak suretiyle satışa çıkarılan, Erol Aksoy'a ait Bayçu Yalısı, 2 milyon 77 bin liraya (13 bin 575 adet altın parası) Cemil Erol Özman tarafından satın alınmış.

2004 yılında Tahsin Bey Yalısı 22.2 trilyon liraya satılmış!

2004 yılında Erol Aksoy'dan TMSF'ye geçen Tahsin Bey Yalısı, yapılan açık artırma ile 22.2 trilyon liraya Haluk Dinçer'e satılmış. Sarıyer'de 6 bin 355 metrekarelik alana kurulu yalı, 157 bin adet altın parasına satılmış.

1993 yılında Ilıcaklar Yalısı rekor fiyata satılmış!

Kemal Ilıcak'ın ölümü sonrası Mehmet Ali Ilıcak'ın ısrarıyla, Kemal-Nazlı Ilıcaklı çiftinin sahip olduğu Ilıcaklar Yalısı, 1993 yılında işadamı Erol Aksoy'a 15 milyon dolara (180 milyar lira) satılmış.

Feryal Gülman'ın villası 34 yıldır yıkılmayı bekliyor!

Tarabya'daki Boğaz'a nazır villaya, işadamı Erol Aksoy'un borcuna karşılık TMSF tarafından el konulmuştu. İşadamı Erol Aksoy'un borçlarına karşılık TMSF'nin Feryal Gülman'a sattığı villa, 34 yıldır yıkılmayı bekliyor.

Erol Aksoy’un lüks dubleksi 2.9 milyon TL'ye satıldı!

TMSF, batık bankacı Erol Aksoy’un oturduğu İstanbul Tarabya’daki Boğaz’a nazır lüks dubleks daireyi başka bir vatandaşa sattı. Evi, 2 milyon 875 bin liraya Z.S. adlı vatandaşın aldığı öğrenildi.

Erol Aksoy'un gizli evi satılıyor!

TMSF yetkililerinden edinilen bilgilere göre Aksoy, devlete olan yaklaşık 1.2 milyar dolarlık borcu nedeniyle el konulup satılması gereken oturduğu evini kaçırmak için eşinin akrabasının mülkiyetine geçirmişti.

2014 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Emlak vergisi mükellefleri için ödeme zamanı geldi. İki eşit taksit halinde ödenebilen emlak vergisini kim nasıl ödeyecek? Emlak vergisi oranları ne kadar arttı? İşte yanıtı...

Tapu masraflarını kim karşılar?

Tapu dairesinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Peki tapu masrafları nelerdir? Tapu masrafları nereye ödenir? Tapu masraflarını kim karşılar? İşte sorularınızın yanıtı...

Muammer Erol Konya stadyumun inşaatını gezdi!

Konya Valisi Muammer Erol, Torku Konyaspor yöneticileri ve futbolcular, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından UEFA kriterlerine uygun yapılan 42 bin kişilik olan yeni stadyumun inşaatını gezdi...

Aksoy Ağaç Ürünleri İmalatı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Ağaç Ürünleri İmalatı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hakan Aksoy, Faruk Çakır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Şubat'ta Maltepe, Gülsuyu Mahallesi'nde kuruldu.

Erol Aksoy kim Haberi

Erol Aksoy kim

Erol Aksoy kimdir?

Aksoy İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu ve ortağı Erol Aksoy, şirketin kuruluşundan bugüne Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürütmektedir. 


Aynı zamanda Conrad İstanbul Oteli'nin (Yeditepe Beynelmilel Otelcilik A.Ş.) kurucusu, Yönetim Kurulu üyesi ve ortağı (1989-1994 arası Yönetim Kurulu Başkanı görevini üstlenmiştir), ADT'nin (Aksoy Dış Ticaret Ltd.) kurucusu ve ortağı, AGB'nin (Aksoy Group Batumi Ltd.) kurucusu ve ortağıdır. 


TYD (Türkiye Turizm Yatırımcılar Derneği) Üyesi ve Başkan Yardımcısı, İstek Vakfı Mütevelli Heyeti Kurucu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Geyre Vakfı Onursal Üyesi, Nevin Baykent Sağlık ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi olan Erol Aksoy ayrıca Mimarlar Odası, Türk Tanıtma Vakfı, Türk-Çin Dostluk Derneği, Fatih Rotary Kulübü, Yıldız Sarayı Vakfı, 1907 Fenerbahçeliler Derneği ve Türk Futbol Adamları Derneği üyesidir.


Mimar (İTÜ) olan ve orta...