17 / 05 / 2024

Erol Aksoy inşaat emlak

Erol Aksoy inşaat emlak

Aksoy İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu ve ortağı Erol Aksoy, şirketin kuruluşundan bugüne Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürütmektedir. Peki Erol Aksoy kimdir? İşte Erol Aksoy ve Aksoy İnşaat...

Tekin Aksoy İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Aksoy İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Aksoy tarafından kuruldu.

Türk inşaat firmaları, Sırbistan'daki projelerde yer alacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy yaptığı açıklamada, Sırbistan İnşaat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile iş birliği ile hayata geçirilecek olan projelerde Türk inşaat firmalarına yer verileceğini söyledi.

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

İznik Gölü kenarındaki fabrikaya inşaatı bittikten sonra ÇED raporu verildi iddiası!

Orhangazi'de zeytinyağı fabrikasının ÇED süreci, inşaatı tamamlandıktan sonra başladı. Avukat Erol Çiçek, tesisin inşaatının ÇED yönetmeliğine, Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu’na ve 1/25 000 Ölçekli İznik Gölü Nazım İmar Planı'na aykırı olduğunu belirtti. 

İnşaat sektöründe çek mağdurlarının sayısı arttı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Erol Ulusoy, bugünkü yazısında inşaat sektöründe yaşanan daralmayla artan çek ve senet sorununu kaleme aldı....

Çorum Sungurlu’da cezaevi inşaatı devam ediyor!

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sungurlu’da bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulundu.Kavuncu  400 kişilik açık ve 1200 kişilik T tipi kapalı ceza infaz kurumunn inşaatını gezdi...

Meram'daki cami inşaatı hızla sürüyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi'ndeki Şehit Erol Olçok Parkı içerisinde vatandaşların talebi üzerine inşa edilen cami inşaatını gezdi..

Mersinli inşaat malzemeleri üreticileri sanayi sitesi istiyor!

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 16 No'lu İnşaat Malzemeleri Üretimi ve Ticareti Meslek Komitesi Başkanı Erol Berktaş, inşaat üreticilerinin aynı merkezde toplanıp üretimlerini sürdürmesi gerektiğini belirtti.

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Bitlis Tatvan yeni belediye binası inşaatı incelendi!

Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş ile birlikte yeni yapılan belediye binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Aksoy İnşaat müşterilerine on-line teklif imkanı sunuyor!

35 yıldır inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Aksoy İnşaat bir ilke imza attı. Aksoy İnşaat Türkiye’de bir ilke imza atarak müşterilerine on-line teklif imkanı sunmaya başladı.

İnşaat sektörü 'çok tehlikeli işler' sınıfına giriyor!

İMO Bursa Şubesi hizmet binasında, inşaat mühendislerinin mesleki ve teknik alt yapısını geliştirmek için gerçekleştirilen Mesleğe Hazırlık Kursunda, katılımcılara Yavuz Bahadır Aksoy tarafından "İş Güvenliği ve İş Sağlığı Semineri' verildi.

Safranbolu Merkez Cami inşaatında sona gelindi!

Camii inşaatında incelemelerde bulunan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy Müteahhit Dr. Ercan Yozgat ve Merkez Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Cemal Delibasan’dan bilgiler aldı.

Erol Aksoy inşaat emlak Haberi

Erol Aksoy inşaat emlak

Erol Aksoy kimdir?

Aksoy İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu ve ortağı Erol Aksoy, şirketin kuruluşundan bugüne Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürütmektedir. 


Aynı zamanda Conrad İstanbul Oteli'nin (Yeditepe Beynelmilel Otelcilik A.Ş.) kurucusu, Yönetim Kurulu üyesi ve ortağı (1989-1994 arası Yönetim Kurulu Başkanı görevini üstlenmiştir), ADT'nin (Aksoy Dış Ticaret Ltd.) kurucusu ve ortağı, AGB'nin (Aksoy Group Batumi Ltd.) kurucusu ve ortağıdır. 


TYD (Türkiye Turizm Yatırımcılar Derneği) Üyesi ve Başkan Yardımcısı, İstek Vakfı Mütevelli Heyeti Kurucu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Geyre Vakfı Onursal Üyesi, Nevin Baykent Sağlık ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi olan Erol Aksoy ayrıca Mimarlar Odası, Türk Tanıtma Vakfı, Türk-Çin Dostluk Derneği, Fatih Rotary Kulübü, Yıldız Sarayı Vakfı, 1907 Fenerbahçeliler Derneği ve Türk Futbol Adamları Derneği üyesidir.


Mimar (İTÜ) olan ve orta...