06 / 05 / 2024

Erol Aydın hayatı

Erol Aydın hayatı

Çizgi Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sorumlu Değerleme Uzmanlığı görevine sahip Erol Aydın kimdir? Erol Aydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erol Aydın...

Yavuz Aydın'dan kira tepkisi: 3+1 evlere 12 bin TL'den fazla isteniyor, 17 bin TL asgari ücretli kirayı nasıl ödesin?

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, hayat pahalılığını Meclis gündemine taşıdı. Aydın, 3+1 evlere 12 bin TL'den fazla istendiğine, vatandaşların kiraları da ödemekte zorluk çektiğine vurgu yaptı. İşte Aydın'ın o açıklaması...

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, kentte hayata geçirilecek toplu konut projesi hakkında bilgi verdi. 

Net Holding'in acı günü! İhsan Aydın vefat etti!

Net Holding'in eski yöneticilerinden olan İhsan Aydın hayatını kaybetti. Net Holding taziye ilanı yayınladı.

Koray Aydın: İzmir Depremi ile Marmara depremini karşılaştırmak trajikomiktir!

17 bin vatandaşın hayatını kaybettiği 133 bin binanın ise enkaz olduğu 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi döneminde Bayındırlık ve İskan Bakanlığı koltuğunda olan Koray Aydın, İzmir depremi ile Marmara depremin karşılaştırılmasının trajikomik olduğunu dile getirdi. 

Aydın Buharkent Toplu Konut Projesi'nin ihalesi Temmuz'da!

Aydın Buharkent ilçesinin Belediye Başkanı Mehmet Erol, Toplu Konut Projesi'nin ihalesinin Temmuz ayında gerçekleştirileceğini açıkladı.

Aydın Buharkent'e toplu konut projesi müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçenin ilk toplu konut projesine start verdi. Başkan Erol, dar gelirli vatandaşlar için inşa edecekleri toplu konutlar projelerinden kazanılacak gelir ile ilçeye 24 derslikli okul yapacaklarını açıkladı.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Pınar Aydın oyunculuğu bıraktı, emlakçılığa soyundu!

Bir zamanlar izlenme rekorları kıran bir TV yarışmasıyla adını duyuran oyuncu Pınar Aydın, şimdilerde sakin bir hayat yaşıyor. Yılın büyük bölümünü Giresun'da geçiren Aydın, internetten bungalov evler kiralamaya başladı.

Ziya Aydın kimdir?

Çiftay Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Aydın dün (23 Ekim 2017 Pazartesi) vefat etti. Ziya Aydın, hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Aydın'da inşaat sektöründe iş sağlığı ve güvenliği konuşuldu!

Türkiye genelinde yürütülen "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında Aydın'da inşaat sektöründe iş sağlığı ve güvenliği konuşuldu.

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı yeniden hayat buldu!

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesiyle yeniden hayat buldu.

Erol Aydın hayatı Haberi

Erol Aydın hayatı

Erol Aydın kimdir?

Erol Aydın, 1972 yılında Erzurum'da doğdu, 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. Okulunu bitirmesinin öncesinde ve sonrasında aşağıdaki kurum ve kuruluşlarda görev aldı. 


1999-2004 yılları arasında Türk Standartları Enstitüsünde İnceleme Komisyon Üyesi olarak görev yaptı.


2004 yılında Akyazı Mühendislik Teknik Müşavirlik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri San. Ve Ltd. Şirketini kurarak 2012 yılına kadar özel kişi ve kuruluşlara mühendislik hizmeti verdi. Aynı tarihler arasında başta T.Halkbank A.Ş., Akbank ve Finansbank olmak üzere çeşitli banka ve kuruluşlara ekspertiz raporu hazırladı.


09/2009 tarihinde kurulan Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ne 10.09.2012 tarihinde ortak oldu, 16.10.2012 tarihinde ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sorumlu Değerleme Uzmanlığı görevini üstlendi. Halen bu görevini...