06 / 05 / 2024

Erol Aydın özgeçmiş

Erol Aydın özgeçmiş

Çizgi Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sorumlu Değerleme Uzmanlığı görevine sahip Erol Aydın kimdir? Erol Aydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erol Aydın...

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, kentte hayata geçirilecek toplu konut projesi hakkında bilgi verdi. 

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Aydın-Denizli otoyol ihalesinde garanti ücretini şirketler mi belirleyecek?

Aydın-Denizli otoyolu Yap İşlet Devret modeliyle yapılacak. İhalede, bu kez işletme süresi 17 yılla sabit tutuldu. Yap işlet devret modeliyle yaptırılan otoyol, köprü ve tünel projelerinde ücreti artık devlet değil, şirketler belirliyor.

Aydın Buharkent Toplu Konut Projesi'nin ihalesi Temmuz'da!

Aydın Buharkent ilçesinin Belediye Başkanı Mehmet Erol, Toplu Konut Projesi'nin ihalesinin Temmuz ayında gerçekleştirileceğini açıkladı.

Aydın Buharkent'e toplu konut projesi müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçenin ilk toplu konut projesine start verdi. Başkan Erol, dar gelirli vatandaşlar için inşa edecekleri toplu konutlar projelerinden kazanılacak gelir ile ilçeye 24 derslikli okul yapacaklarını açıkladı.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Aydın Çıldır Havalimanı'nın yerine TOKİ mi yapılacak?

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, geçtiğimiz günlerde TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Çıldır Havalimanı’nın bulunduğu yere ileride TOKİ yapılacağını ileri süren CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Aydın Efeler'de iki bina arasına köprü yapıldı!

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde yan yana 7'şer katlı iki binanın arasına yapılan ve imara aykırı olan köprünün hala kaldırılmaması ‘’acaba köprü torpilli mi’’ dedirtiyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmet binası Efeler'e mi verilecek?

Efeler Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Rıza Posacı, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kullanılan hizmet binasının Efeler Belediyesi'ne verilmesi gerektiğini söyledi.

Aydın'daki tarihi köprü yıkıldı!

Aydın'ın Karacasu ilçesinde, 589 yıllık tarihi geçmişe sahip olan, demir ve harç kullanılmadan yapılan Dandalaz Köprüsü, restorasyon sırasında yıkıldı.

Aydın'da konut fiyatları yükselecek mi?

Aydın'da satılık ev fiyatlarının kiraların yüksek olması, konut imarına açık arsaların azlığı, kentsel dönüşümle eski evlerin yıkılması gibi konuları değerlendiren gayrimenkul danışmanları, ev fiyatlarının daha da artacağına dikkati çekti.

Aydın Sosyal Güvenlik Kurumu Binası'nın temeli atıldı!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aydın İl Müdürlüğü’nün 15 milyon 650 bin TL’ye mal olacak olan yeni hizmet binasının temeli düzenlenen tören ile atıldı. Düzenlenen törene, Aydın Valisi Erol Ayyıldız da katıldı...

Erol Ayyıldız: Aydın, Türkiye'nin tarihi ve turizm cennet köşesi!

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, tarım, sanayi ve turizm potansiyeli ile dikkat çeken Aydın'ın Türkiye'nin marka şehirlerinden biri olma yolunda hızla ilerlediğini dile getirdi. Aydın'ın Türkiye'nin cennet köşesi olduğunu da sözlerine ekledi.

Erol Aydın özgeçmiş Haberi

Erol Aydın özgeçmiş

Erol Aydın kimdir?

Erol Aydın, 1972 yılında Erzurum'da doğdu, 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. Okulunu bitirmesinin öncesinde ve sonrasında aşağıdaki kurum ve kuruluşlarda görev aldı. 


1999-2004 yılları arasında Türk Standartları Enstitüsünde İnceleme Komisyon Üyesi olarak görev yaptı.


2004 yılında Akyazı Mühendislik Teknik Müşavirlik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri San. Ve Ltd. Şirketini kurarak 2012 yılına kadar özel kişi ve kuruluşlara mühendislik hizmeti verdi. Aynı tarihler arasında başta T.Halkbank A.Ş., Akbank ve Finansbank olmak üzere çeşitli banka ve kuruluşlara ekspertiz raporu hazırladı.


09/2009 tarihinde kurulan Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ne 10.09.2012 tarihinde ortak oldu, 16.10.2012 tarihinde ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sorumlu Değerleme Uzmanlığı görevini üstlendi. Halen bu görevini...