06 / 05 / 2024

Erol Ayyıldız köprü açıklaması

Erol Ayyıldız köprü açıklaması

Zonguldak Çaycuma'da bulunan Filyos Çayı üzerindeki köprü 6 Nisan'da suyun kabarması sonucu yıkılmış ve bir felakete sebep olmuştu. Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, köprünün inşasına başlanacağını açıkladı

Sürpriz yapmak isteyenler buraya! Pırlanta tek taş yıldız küpe 3.990 TL’ye düştü! 28 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Sevgilisine pırlanta hediye ederek sürpriz yapmak isteyenler için fırsat indirimleri başladı. Pırlanta tek taş küpelerin 2.190 TL’den başladığı indirim kampanyasında hangi ürün kaç TL’ye indi? Pırlanta küpe, kolye, yüzük fiyatı kaç TL? İşte detaylar…

Köprü ve otoyol ücretleri 2023! Osmangazi köprü ücretine zam yapıldı mı? Köprü ve otoyola yeni yılda zam var mı?

Köprü ve otoyol ücretlerine yeni yılda zam yapılıp yapılmayacağı vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte 2023 köprü ve otoyol ücretlerine dair detaylar!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Harun Tunç, Mahmut Çakır, Temel Çakır kuruldu.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşiyan Ayyıldız Kavuncu tarafından kuruldu.

800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonuna soruşturma!

Sivas Divriği'deki 800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonunda, üzerine iş makinesi çıkarılması ve sosyal medyada tepki çekmesinden sonra valilik tarafından idari soruşturma başlatıldı.

800 yıllık köprünün üzerine iş makinası çıkardılar: Büyük taşlar vardı!

Sivas Divriği'deki Kız Köprüsü’nün onarımını yapan müteahhit, 800 yıllık tarihi köprünün üstüne iş makinası çıkardı. Firma "Büyük taşlar vardı, o nedenle iş makinasıyla çalışmak zorundayız" savunması yaparken, arkeolog Nezih Başgelen “İş makinası ile restorasyon olmaz” şeklinde açıklama yaptı.

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Kır ve Hakan Çarkacı ortaklığında kuruldu.

Ulaş Ayyıldız, Endeksa'nın Satış Direktörü oldu!

Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın yeni Satış Direktörü oldu.

Ulaş Ayyıldız kimdir?

Endeksa Satış Direktörü Ulaş Ayyıldız kimdir? Ulaş Ayyıldız, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ulaş Ayyıldız'ın biyografisi...

Ulaş Ayyıldız, Endeksa Satış Direktörü oldu!

Sektörün deneyimli isimleri arasında gösterilen Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Satış Direktörü oldu.

Erol Ayyıldız köprü açıklaması Haberi

Erol Ayyıldız köprü açıklaması


Zonguldak Filyos Çayı üzerinde yer alan 65 yıllık tarihi köprü kabaran suların etkisi ile yıkılmış ve can kaybına sebep olmuştu. Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, yıkılan köprünün yerine yeni bir köprü yapım ihalesine önümüzdeki günlerde çıkacaklarını söyleyerek ihalenin tamamlanmasıyla birlikte inşa çalışmalarına hemen başlanacağını belirtti. Ayyıldız sözlerine şöyle devam etti:


Kısa bir zaman dilimi içerisinde de köprümüzü bitirmeyi hedefliyoruz. Amacımız o acı olayı bir an önce unutarak Çaycuma'ya çok güzel bir şekilde hizmet edecek yeni bir köprü yapmak. Şu anda 4 milyon lira geldi. Çalışma başladıktan sonra diğer ödenekler gelecek.


Ayyıldız, Filyos Çayı üzerinde yer alan 65 yıllık köprünün yıkılıp yol açtığı felaket sonrasında başlanacak olan çalışmalar esnasında diğer köprülerinde kontrol edileceğini söyledi.6 Nisan'da meydana gelen köprü faciasında 15 kişi sulara kapılmış...