28 / 04 / 2024

Ulaş Ayyıldız, Endeksa Satış Direktörü oldu!

Ulaş Ayyıldız, Endeksa Satış Direktörü oldu!

Sektörün deneyimli isimleri arasında gösterilen Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Satış Direktörü oldu.



Konut ve gayrimenkul sektörünün lider isimlerinden Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'ya katıldı. Endeksa'nın Satış Direktörü olan Ulaş Ayyıldız, gelişmiş lokasyon optimizasyonu ve gayrimenkul değerleme ürünlerinin yaygınlaştırılması ile kurumların veri odaklı gelişimine katkı sağlamasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunacak.

Lokasyon bazlı veri analitiği ve coğrafi bilgi sistemleri alanında 15 yıldan fazla deneyimi bulunan Ulaş Ayyıldız, 2002'de Uludağ Üniversitesi İktisat bölümünden mezun oldu. İş hayatına American Life’ta sigorta satış temsilciliği ile başlayan Ayyıldız, ardından İstanbul com ve İki Nokta Bilişim Teknolojileri’nde kurumsal satış yöneticisi olarak görevine devam etti. Çalışmaya başladığı Maptriks’te sırasıyla kurumsal satış, kamu ve kanal satış müdürlüğü görevlerini üstlenedi ve firmanın lokasyon bazlı teknoloji, veri ve danışmanlık çözümlerinin kurum ve kamu kurumlarında pozisyonlanması için gerekli tüm iş süreçlerini yönetti. Ayyyıldız, Endeksa’ya katılmadan önce Exastax’ta Satış Direktörü olarak hizmet verdi.
 


Geri Dön