28 / 04 / 2024

Erol Ertekin İnşaat Gyrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adresi

Erol Ertekin İnşaat Gyrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adresi

Erol Ertekin İnşaat Gyrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Erol Ertekin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 9 Temmuz' da Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi' nde kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1958 mezunları taziye ilanı yayınladı.

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Erol Ve Sıddık Erol tarafından kuruldu.

Er Üstün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Üstün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Abuşoğlu tarafından kuruldu.

İnşaat işçileri konuştu: Biz o binanın yıkılacağını biliyorduk!

İnşaat işçisi Erol Kaya depremde çöken Barış Sitesi’nin yapımında çalışmıştı. Enkazdan çıkarılan cansız bedenleri hüzünle izleyen Kaya, anlatıyor: “Ben harç taşırken inşaatta yürümeye korkuyordum. İlk depremde yıkılacağını biliyorduk.”

Murat Erol Design İnovasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Erol Design İnovasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Erol tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Cemal Sönmez vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Cemal Sönmez vefat etti. İ.T.Ü İnşaat Fakültesi 1958 sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Üçer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Üçer 1 Mart 2018 Perşembe günü vefat etti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1951 mezunları taziye ilanı yayınlattı. 

Ertekin Grup İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertekin Grup İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Ertekin tarafından kuruldu.

Güzelce Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzelce Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erol Kaplan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erol Saçmacı İnşaat, 2017 yılına 47 yeni proje ile başladı!

Bursa’nın kentsel dönüşüm şampiyonu Erol Saçmacı İnşaat’ın başarılı projelere imza atan Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Saçmacı ile yeni adımlarına dair sohbet ettik. 2017 yılına 47 yeni proje ile adım atan Erol Saçmacı İnşaat, bu yıl da adından çok söz ettirecek…

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Kale Grubu'nun acı günü! Erol Ergün vefat etti!

Kaleseramik Endüstriyel Ürün ve Hizmetler Başkan Yardımcısı Selim Ergün'ün babası Erol Ergün vefat etti.

Erol Ertekin İnşaat Gyrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adresi Haberi

Erol Ertekin İnşaat Gyrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adresi

Erol Ertekin İnşaat Gyrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Erol Ertekin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Bahçelievler'de kuruldu.


Erol Ertekin İnşaat Gyrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...