02 / 05 / 2024

Erol Kiraz

Erol Kiraz

Star Arena Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldıray Demirkaya, Musa Antebi, Erol Kiraz, Yakup Gecü, Hüseyin Kazıkkaya ortaklığıyla 12 milyon TL sermaye ile 15 Mart'ta Güngören'de kuruldu.

Hiye Portre Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hiye Portre Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Limited Şirketi Güngören'de Erol Kiraz, Hakan Uçar, İzzet Antebi ve Yıldıray Demirkaya ortaklığında kuruldu.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi bu ay açılıyor!

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bu ay hizmet vermeye başlayacak.

Çorum Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi 15 Temmuz'da açılıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından 215 milyon liralık yatırımla Çorum'da yaptırılan ve FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde oğlu ile şehit olan Erol Olçok'un isminin verildiği 800 yataklı hastane, hain darbe girişiminin birinci yılında hizmete açılacak.

Alişan ve Eda Erol Zekeriyaköy'de villa arıyor!

Yakında nikah masasına oturmayı planlayan Alişan ve Eda Erol Zekeriyaköy'de 4 katlı villa arıyor.

Erol Kaya: Iğdır'da yatırımlarımız devam edecek!

16 Nisan'da Türkiye'nin kazandığını, 4 Haziran'da da Iğdır'ın kazanacağını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "Havaalanı, toplu konut, hastane, doğalgaz, üniversite ve diğer büyük hizmetlerimizle bu şehre üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz."

Çorum Şehit Erol Olçok Hastanesi tamamlandı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’da yaptırılan 800 yataklı Şehit Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi tamamlandı.

İzmir Kiraz'a 75 yataklı hastane yapılacak!

İzmir Kiraz'da Okka Taşı Mevkii yakınlarında 75 yataklı hastane yapılması planlanıyor. Yapımı planlanan hastane için inceleme yapıldı.

Erol Saçmacı İnşaat, 2017 yılına 47 yeni proje ile başladı!

Bursa’nın kentsel dönüşüm şampiyonu Erol Saçmacı İnşaat’ın başarılı projelere imza atan Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Saçmacı ile yeni adımlarına dair sohbet ettik. 2017 yılına 47 yeni proje ile adım atan Erol Saçmacı İnşaat, bu yıl da adından çok söz ettirecek…

Manisa Demirci'ye kiraz alım merkezi inşa edildi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesine bağlı Danişmentler ve Kışlak mahallelerine kiraz alım merkezi inşa etti.

Erol Tabanca otel yatırımlarında hız kesmeyecek!

Dünyanın en iyi 225 müteahhitlik firması sıralamasında 59'uncu sırada olan Polimeks'in sahibi Erol Tabanca yurtiçi ve yurtdışında otel yatırımlarına hız katacak.

Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı'nın temeli atıldı!

Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı’nın temelleri görkemli bir törenle atıldı. 4 Milyon 384 bin TL’ye yapılacak ve civar mahallelerin büyük bir ihtiyacını karşılayacak Kiraz Pazarı, nisanda tamamlanarak hizmete sunulacak.

SGK Maltepe Şehit Erol Olçok Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, SGK Maltepe Şehit Erol Olçok Kampüsü'nün açılışında yaptığı konuşmada, kompleksin, Türkiye'ye, İstanbul'a ve buradan hizmet alacak ilçelere hayırlı olmasını diledi.

Erol Bilecik: Her mahalleye bir teknokent yapılmalı!

Index Grup Türkiye’nin en büyük bilişim distribütörü. Grubun kurucusu ve CEO’su Erol Bilecik Türkiye’nin bilişim sektöründe büyümek için hızlı hareket etmeye ihtiyacı olduğunu söylerken, “Neden her mahallede bir teknokent olmasın” diyor.

Erol Kiraz Haberi

Erol Kiraz

Star Arena Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldıray Demirkaya, Musa Antebi, Erol Kiraz, Yakup Gecü, Hüseyin Kazıkkaya ortaklığıyla 12 milyon TL sermaye ile 15 Mart'ta Güngören'de kuruldu. 


Star Arena Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-İnşaat Taahhüt işleri; a.Her türlü konut , toplu konut iş yeri sitesi , fabrika otel , tatil köyü ve benzeri inşaatları yapmak, taahhüt etmek bunlarla ilgili inşaata elverişli arsa ve sanayi arsası satın almak satmak ve ıslah faaliyetlerinde bulunmak.Gerek şirketin gerek başkalarının gayrimenkullerinin üzerinde her tür ve tipte inşaatlar yapmak,inşaatçılık ve inşaat müteahhitliği yapmak,inşaat işleri ile ilgili mühendislik ve müşavirlik işlerini deruhte etmek.Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel sektör inşaat ihalelerine girmek , taahhütlerde bulunmak.İnşaat malzemelerinin her...