17 / 05 / 2024

Erol Tunç

Erol Tunç

System Yapı İnşaat Dekorasyon Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 105 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, Erol Tunç, Hüseyin Altan, Zeynep Yılmaz ortaklığında kuruldu.

The Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

The Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Beylikdüzü'nde Erol Tunçhan Elgün tarafından açıldı.

Müteahhit Erol Bilek ve mimar sevgilisi ölü bulundu!

Müteahhitlik yapan Erol Bilek ile inşaat firmasında ortağı da olan mimar sevgilisi Manolya Sarı, evlerinde ölü bulundu.

Tunç Grup Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunç Grup Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Keramettin Tunç tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi yarın açılıyor!

Çorum'da inşa edilen Erol Olçok'un isminin verildiği 800 yataklı hastane, yarın Başbakan Binali Yıldırım tarafından resmi açılışı yapılacak.

Beşiktaş'tan şehit Tunç Uncu'nun ailesine ev!

Beşiktaş Kulübü, İstanbul'da geçen yıl Vodafone Park yakınında gerçekleşetirilen terör saldırısında şehit olan Kartal Yuvası mağazası çalışanı Tunç Uncu'nun ailesine ev hediye etti.

Tunçlar Grup İnşaat Temizlik Maddeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçlar Grup İnşaat Temizlik Maddeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yusuf Tunç tarafından kuruldu.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi bu ay açılıyor!

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bu ay hizmet vermeye başlayacak.

Çorum Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi 15 Temmuz'da açılıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından 215 milyon liralık yatırımla Çorum'da yaptırılan ve FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde oğlu ile şehit olan Erol Olçok'un isminin verildiği 800 yataklı hastane, hain darbe girişiminin birinci yılında hizmete açılacak.

Alişan ve Eda Erol Zekeriyaköy'de villa arıyor!

Yakında nikah masasına oturmayı planlayan Alişan ve Eda Erol Zekeriyaköy'de 4 katlı villa arıyor.

Erol Kaya: Iğdır'da yatırımlarımız devam edecek!

16 Nisan'da Türkiye'nin kazandığını, 4 Haziran'da da Iğdır'ın kazanacağını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "Havaalanı, toplu konut, hastane, doğalgaz, üniversite ve diğer büyük hizmetlerimizle bu şehre üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz."

B Tunç Yapı İnşaat Emlak Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Tunç Yapı İnşaat Emlak Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi Ahmet Tunç tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tunçek İnşaat bu yıl yüzde 50 büyüyecek!

Ordu Fatsa'da faaliyet gösteren Tunçek İnşaat, bölgede liderliğini koruyor. Tunçek İnşaat Sahipleri Mehmet Ali Çekici ve Bahri Tunç, projelerini anlattı.

Çorum Şehit Erol Olçok Hastanesi tamamlandı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’da yaptırılan 800 yataklı Şehit Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi tamamlandı.

Erol Tunç Haberi

Erol Tunç

System Yapı İnşaat Dekorasyon Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi 105 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te Erol Tunç, Hüseyin Altan, Zeynep Yılmaz ortaklığında kuruldu.


System Yapı İnşaat Dekorasyon Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...