03 / 05 / 2024

Erözyılmaz İnşaat Mermer Granit Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Erözyılmaz İnşaat Mermer Granit Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Erözyılmaz İnşaat Mermer Granit Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erkut Yılmaz, İbrahim Yılmaz, İsmail Yılmaz, İshak Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Famil İnşaat Mermer Elektrik Lojistik Temizlik Plastik Metal Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Famil İnşaat Mermer Elektrik Lojistik Temizlik Plastik Metal Gıda Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Cerdik tarafından kuruldu.

Yapı Özyılmaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Özyılmaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Özyılmaz tarafından kuruldu.

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Seda Nur Bilgin tarafından kuruldu.

Tepemer İnşaat Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepemer İnşaat Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Tepe tarafından kuruldu.

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nisanur Aşcı tarafından kuruldu.

Göçer Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçer Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Benzer tarafından kuruldu.

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Çiçek tarafından kuruldu.

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tarık Yeşil tarafından kuruldu.

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Erkan Ersoy ve Harun Demir Kaan ortaklığında kuruldu.

F F Şanlıer Yapı Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F F Şanlıer Yapı Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Faruk Şanlıer ve Saniye Şanlıer ortaklığında kuruldu.

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi Bağcılar'da Cüneyt Süleymanoğlu ve Muhsin Keleş ortaklığında kuruldu.

Erözyılmaz İnşaat Mermer Granit Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Erözyılmaz İnşaat Mermer Granit Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Erözyılmaz İnşaat Mermer Granit Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erkut Yılmaz, İbrahim Yılmaz, İsmail Yılmaz, İshak Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu. 


Erözyılmaz İnşaat Mermer Granit Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  ...