22 / 05 / 2024

erPASCal Pencere Serisi kullananlar

erPASCal Pencere Serisi kullananlar

Alüminyum pencere konusunda yaptığı atılımlar ve ortaya koyduğu yeniliklerle bu sektörde ses getiren Ersaş Alüminyum Pencere, geleceğin penceresini ortaya koymak için yaptığı çalışmalar sayesinde 'erPASCal Pencere Serisi’ni geliştirdi.

Egepen Deceuninck’ten yeni Legend serisi!

Egepen Deceuninck’in yeni serisi Legend, en zorlu hava koşullarında bile pencere ve kapılarda mükemmel ses ve ısı yalıtımı sağlıyor. Legend Serisi, 14 farklı renk seçeneği ile mekânların mimarisi ve dekorasyonuyla uyum içinde olmasını sağlıyor.

Bien Seramik Picasso Serisi'ni tasarlarladı!

Adını kübist akımın öncülerinden olan ünlü İspanyol ressam Pablo Picasso’dan alan Bien’in ‘’Picasso Serisi’’ görünüşüyle de sanki ünlü ressamın tablolarını andırıyor.

Yurtbay Seramik'ten yeni ahşap dokulu Zegna Serisi!

Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği “Zegna Serisi” ile ahşap dokusunu ve çini desenlerini bir araya getirdi.

Koleksiyon'un REwork serisi Amerika'da tanıtıldı!

Koleksiyon’un ‘REwork’ ofis serisi yeni kıtalara açılıyor. Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımından temel alan bu yeni seri, her yıl Amerika’da gerçekleşen ofis sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen NeoCon’da sunuldu.

Yurtbay Seramik'ten yeni Zegna Serisi!

Seçkin mekânlar için estetik çözümler sunan Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği “Zegna Serisi” ile ahşap dokusunu ve çini desenlerini bir araya getirdi.

Ece Banyo'nun TRIO serisi ile kalite ve sadeliğin şıklığı bir arada!

Ece Banyo, tasarım ve fonksiyonelliği ile her banyoya uyum sağlayacak olan TRIO banyo dolabı serisi kalite ve sadeliğin şıklığını bir arada sunuyor. TRIO banyo dolabı, tasarımındaki sadelik ve ince detaylarla dikkat çekiyor.

Kale’nin Smart Edge serisi Altın Çekül ödülü aldı!

Banyolarda akılcı çözümler sunan Kale’nin, ‘smart’ yaklaşımıyla hayata geçirdiği ince kesitli lavabo serisi ‘Smart Edge’, Türkiye yapı sektörünün en iyi ürün ödülü ‘Altın Çekül’e layık görüldü.

Yurtbay Yapı Kimyasalları, YYK Uzman Serisi'ni tanıtacak!

“Yapıştırıcı Uzmanı ” sloganı ile faaliyet gösteren ve iki ayrı üretim tesisi bulunan Yurtbay Yapı Kimyasalları (YYK), Yapı Fuarı ’nda “YYK Uzman Serisi” ni tanıtacak.

Çilek Mobilya First Class serisi ile çocukları bulutlara çıkarıyor!

Tematik tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, Nisan ayında satışa sunduğu First Class serisi ile çocukları bulutların üzerine çıkarıyor.

Yurtbay Seramik Erica Serisi değişiklik yapmak isteyenleri bekliyor!

Yurtbay Seramik gerek her mutfak tarzına uygun tezgâh arasında, gerek banyolarda kullanılabilecek Erica Serisi ile baharla birlikte dekorasyonlarında baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlara hitap ediyor.

Yurtbay Seramik Erica Serisi'ni tanıttı!

Yurtbay Seramik, modern mutfak ve banyolar için farklı çözümler üretiyor. Yurtbay, Erica Serisi ile baharla birlikte dekorasyonlarında baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlar hitap ediyor..

Kale Endüstri Holding, ürünlerini 2015 Pencere Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’nin kilit ve çelik kapı sektöründe tartışmasız lider firması olan Kale Endüstri Holding, en son teknolojiyle üretilen ürünlerini TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen İstanbul 2015 Pencere Fuarı’nda sergiledi.

Saray Alüminyum İstanbul Pencere Fuarı'na katıldı!

Saray Alüminyum tarafından üretilmeye başlanan Mineral Dolgulu A2 Yanmazlık Sınıfı Kompozit Paneller, ve yeni geliştirilen Sürme Sistemler 11-14 Mart tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenen İstanbul 2015 PENCERE fuarındaki yerini aldı.

erPASCal Pencere Serisi kullananlar Haberi

erPASCal Pencere Serisi kullananlar


Bugüne kadar alüminyum pencere konusunda yaptığı atılımlar ve ortaya koyduğu yeniliklerle bu sektörde ses getiren Ersaş Alüminyum Pencere, günümüz ve geleceğin penceresini ortaya koymak için yaptığı çalışmalar sayesinde 'erPASCal Pencere Serisi’ni geliştirdi. 

erPASCal Pencere Serisi sayesinde, plastik doğrama köşe kaynak makinesi ile köşe birleştirme imkanı sağlıyor. “Plastik Pencereden Tek Farkı, Alüminyum Olması” sloganı ile yurtiçi ve yurtdışında, sergilendiği tüm fuarlarda yoğun ilgi ve talep gören erPASCal Pencere Serisi, plastik doğrama makineleri ile imalat, plastik doğrama köşe kaynak makinesi ile köşe birleştirme, plastik doğrama programı ile teklif ve kesim, plastik doğrama ustaları ile üretim, plastik doğrama aksesuarları ile imalat ve montaj imkanı gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Ersaş Alüminyum, alüminyum pencere sistemlerindeki Ar-Ge yatırımları ve geliştirdiği sistem serileri ile nitelikli ve çağdaş...