04 / 05 / 2024

Ersaş Alüminyum, erPASCal'ı tanıttı!

Ersaş Alüminyum, erPASCal'ı tanıttı!

Alüminyum pencere konusunda yaptığı atılımlar ve ortaya koyduğu yeniliklerle bu sektörde ses getiren Ersaş Alüminyum Pencere, geleceğin penceresini ortaya koymak için yaptığı çalışmalar sayesinde 'erPASCal Pencere Serisi’ni geliştirdi.




Bugüne kadar alüminyum pencere konusunda yaptığı atılımlar ve ortaya koyduğu yeniliklerle bu sektörde ses getiren Ersaş Alüminyum Pencere, günümüz ve geleceğin penceresini ortaya koymak için yaptığı çalışmalar sayesinde 'erPASCal Pencere Serisi’ni geliştirdi. 

erPASCal Pencere Serisi sayesinde, plastik doğrama köşe kaynak makinesi ile köşe birleştirme imkanı sağlıyor. “Plastik Pencereden Tek Farkı, Alüminyum Olması” sloganı ile yurtiçi ve yurtdışında, sergilendiği tüm fuarlarda yoğun ilgi ve talep gören erPASCal Pencere Serisi, plastik doğrama makineleri ile imalat, plastik doğrama köşe kaynak makinesi ile köşe birleştirme, plastik doğrama programı ile teklif ve kesim, plastik doğrama ustaları ile üretim, plastik doğrama aksesuarları ile imalat ve montaj imkanı gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Ersaş Alüminyum, alüminyum pencere sistemlerindeki Ar-Ge yatırımları ve geliştirdiği sistem serileri ile nitelikli ve çağdaş çözümlerin adresi oluyor.



Dünya


Geri Dön