28 / 04 / 2024

Vitra Metropole serisini tanıttı!

Vitra Metropole serisini tanıttı!

VitrA, alışveriş merkezleri, ofis yapıları, oteller gibi çağdaş ticari projelere değer katacak yeni bir banyo tasarladı. Vitra Alman endüstriyel tasarım stüdyosu NOA’nın imzasını taşıyan Metropole serisini tanıttı..



VitrA, alışveriş merkezleri, ofis yapıları, oteller gibi çağdaş ticari projelere değer katacak yeni bir banyo tasarladı. Alman endüstriyel tasarım stüdyosu NOA’nın imzasını taşıyan Metropole serisi, bugünün ve geleceğin mimari çizgilerini taşıyan sınırsız varyasyonları ve tasarım esnekliğiyle, mimarlara ifade özgürlüğü sunuyor. Tasarım ve inovasyonu buluşturan çağdaş çözümleriyle tanınan NOA’nın yarattığı seri; yalın çizgileri ve işlevselliğiyle dikkat çekiyor. Geleceğin metropolüne ait her tarz ve ölçekteki ticari projenin ihtiyacına uygun tasarlanan Metropole, seramik ağırlıklı ürünleriyle, mekanın mimari kimliğini biçimlendiriyor.


Metropole, tezgah altında ya da üstünde ve asimetrik kullanıma uygun farklı boyutlardaki lavabolarıyla, tüm ölçeklerdeki projeler için ürün çeşitliliği sunuyor. Seri, farklı ihtiyaçlara yönelik yüksek monoblok ve engellilere kullanım kolaylığı sağlayan ayaksız lavabolarıyla, banyo tasarımına özgürlük getiriyor. Lavabolar için üretilen seramik sifon kapağı ve gizli su taşma kanalı ise tasarım bütünlüğü sağlıyor.


Metropole serisi, yıkama suyuna deterjan karışmasını sağlayan hazneli klozeti VitrAfresh ve özel yıkama hazneli klozeti VitrAflush ile bakteri oluşumunu engelleyerek maksimum hijyen ve temizlik sağlıyor. Klozetlerdeki, sıcak-soğuk suyu karıştıran sistem ise ekstra konfor getiriyor. Asma klozetler; gizli montaj özelliği sayesinde, tasarım şıklığı sunarken, girintisiz yüzeyiyle temizlik kolaylığı sağlıyor. Yavaş kapanan klozet kapağı ise sessiz ve güvenli kullanım imkanı sunuyor.

 


Geri Dön