28 / 04 / 2024

Häfele Flexstore ve Optima Gardırop Aksesuarları serisini tanıttı!

Häfele Flexstore ve Optima Gardırop Aksesuarları serisini tanıttı!

Häfele Gardırop Aksesuarları serisini tanıttı. Kravatlıktan pantolonluğa, ayakkabılıktan portatif askılığa, tel sepetlerden kemerliğe, alan organizasyonu için gereken tüm ayrıntıları, tek elden karşılayan bu akıllı sistemle çok rahat edeceksiniz...



Estetik, hayatın her alanında çok önemli ama her şey değil. Giysi, ayakkabı, çanta ve aksesuarlar ancak gardıroba kullanışlı biçimde yerleştirildiğinde hayatı kolaylaştırır, aksi halde sadece bir görüntüdür. Zamanı hesaplı kullananlar bilirler; gardıropta yapılan iyi bir düzenleme, giyinip evden çıkma süresini yarıya indirir.


Böyle bir düzenleme yapmak için ihtiyacınız olan aksesuarlar Häfele’nin yeni yıldızı Flexstore ve Optima serileridir ve ayırmanız gereken zaman tüm molalarla birlikte ortalama bir gündür. Derken gelsin romantik sonbahar günleri, gardıropta tek hamlede bulunan giysiler, hafif ve kolay sabahlar… 


Häfele’nin Matrix raylarıyla üretilen ve kendi markası olan Flexstore, raylı çerçeveleri sayesinde dolap içerisinde esnek kullanım alanı yaratıyor ve farklı kombinasyonlarda çözümler getiriyor. Yine bir Häfele markası olan Optima ise tam açılım rayları sayesinde sepet ve pantolonluklara kolay ulaşım sağlıyor



Askı sistemleri 

Dolap içlerini maksimum verimle düzenlemenin en iyi yollarından biri, dolabın yüksek ve erişimi zor olan üst bölümlerine Häfele’nin asansörlü askı sistemleri ile işlevsellik kazandırmak olacaktır. Böylece üst kısımlar boydan boya askılığa dönüşür ve sadece mekanik bir çekme çubuğu ya da elektronik bir uzaktan kumanda sayesinde en üste yerleştirilen askılara kolayca ulaşmak mümkün olur. 


Çekilebilir pantolonluk, kemerlik, kravatlık

Kemer, kravat ve pantolonlara ulaşmayı kolaylaştıransa, dolap içi organizasyonunda sistematik bir düzen sağlayan aksesuarlardır. Genişliği ayarlanabilir yavaşlatıcı raylı çerçevelere asılarak da kullanılabilen pantolonluk, kemerlik ve kravatlık, dolap içi organizasyonu bir keyfe dönüştürür.


Ayakkabılıklar

Özellikle mevsimlerin geçiş dönemlerinde, listenin en çok vakit alan ve yer kaplayan maddesi ayakkabılardır. Ayakkabıları belirli bir düzende ve kolay ulaşılabilir şekilde saklamak hüner ister. Zaten Häfele’nin geniş bir yelpazede sunduğu ayakkabılık sistemlerinin marifeti de budur; ayakkabıları rengine, tarzına ve mevsimine göre düzenler. 


Tel sepet

Adını kafes şeklinde ve sık dizilmiş tellerinden alan ve sistemin en kullanışlı parçalarından biri olan Optima tel sepetler, tüm gardıroplara uygulanabilir ve her türlü eşyanın depolanması için kullanılabilir. İşleri kolaylaştıran ergonomik yapısıyla tel sepetler, düzenleme için ayrılan güne iyi bir finaldir. 

 



Çekilebilir / döner ayna

Banyolarda ve giyinme odalarında makyaj yapıp kıyafet denerken, hızlı bir iş gününe başlarken ihtiyaç duyulan esneklik aynada! Çekilebilir döner ayna her iki yönden monte edilerek sağa veya sola açmak suretiyle kullanılabilir. Çok amaçlı haznelerinin isteğe bağlı monte de edilebildiği döner ayna, hem işlevselliği hem estetiğiyle dikkat çekiyor.




Geri Dön