13 / 05 / 2024

Häfele gitinme odası

Häfele gitinme odası

Häfele Gardırop Aksesuarları serisini tanıttı. Kravatlıktan pantolonluğa, ayakkabılıktan portatif askılığa, tel sepetlerden kemerliğe, alan organizasyonu için gereken tüm ayrıntıları, tek elden karşılayan bu akıllı sistemle çok rahat edeceksiniz...

İzmir için yeni hızlı tren hamlesi! İzmir-Denizli YHT çalışmasında son dakika gelişmesi!

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, İzmir'in turizm potansiyelinin artması için İzmir Denizli arasında hızlı tren çalışmasının bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğine vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu.

'Eskişehir’in şehir merkezinde zemin zayıf, kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!'

Deprem ülkesi olan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerekiyor. İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, kentteki binalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

İTO Başkanı Avdagiç'ten hükümete 'vergi dilimi gözden geçirilsin' çağrısı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, asgari ücretle ilgili bir sorunlarının olmadığını belirterek "SGK üst limitinin gözden geçirilmesi lazım. Şu anda vergi gelirindeki artış hızı hem enflasyonun hem de asgari ücret artışının çok gerisinde kaldı" dedi.

İTO Başkanı Şekib Avdagiç: Kapsamlı planla konut dönüşümü hızlanmalı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç yaptığı açıklamada, deprem felaketinin acı bir gerçeği daha hatırlattığını dile getirerek, kapsamlı bir planlama ile ülke genelinde konut dönüşümünün mutlaka hızlandırılması gerektiğini söyledi.

EYT’de artık nefesler tutulmuşken, patronlardan hükümete uyarı geldi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda hükümetin yaptığı düzenlemeyle ilgili son açıklama için nefesler tutulmuşken, bu konuda, İstanbul Sanayi Odası’ndan da bir uyarı geldi.

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

Häfele Discoveries yarın başlıyor!

Türkiye ve dünya çapında mobilya ve mimari donanımlarda yenilikçi ürünlere ve akılcı çözümlere attığı imza ile adından söz ettiren Häfele, pandemiyle beraber dijitalleşmeye başlayan ticari hayatta yeni bir evren yarattı. Häfele Discoveries 4 Mayıs tarihinde başlıyor...

Sivas'ta hızlı tren için çalıştay düzenlenecek!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ‘Geleceğe Hızlı Yolculuk - Hızlı Tren’ konulu çalıştay hazırlayacak. 

Hürriyet Emlak'tan Emlak Akademisi!

Hürriyet Emlak, İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası (İEKO) iş birliğiyle online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi'ni kurdu.

TMMOB'dan Topkapı Sarayı restorasyonu açıklaması: Bu kadar hız risk taşır!

Galata Kulesi’ndeki hiltili restorasyon skandalı hafızalarda dururken Topkapı Sarayı’nın restorasyonu ‘bilinmezliklerle’ devam ediyor. Mimarlar Odası Büyükkent Şube Başkanı Köymen, “Çalışmalar kontrollü değil, şantiyenin başında kontrol elemanlarını göremedik. Bu kadar hızlı yapılan çalışmalar riskl

Hamas'ta bin karantina odasının inşaatı tamamlandı!

Hamas, 500'ü Gazze Şeridi'nin kuzeyinde, 500'ü de güneyinde bin karantina odasının yapımını tamamladı. Gazze'nin Refah kentinde inşası tamamlanan odalar, hükümet yetkililerine teslim edildi. 

Hüsnü Gürpınar: Sakarya’da Deprem Master Planı olursa destek veririz!

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe Başkanı Halil Hakan Oturak, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar’ı ziyaret ederek, kentsel dönüşüm konusu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Hüseyin Alan: Kanal İstanbul Marmara'da sahil bırakmaz!

Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Hüseyin Alan, "Kanal İstanbul yapılacak olursa Karadeniz'den gelen deniz suyu kot farkı nedeniyle Marmara'ya dolacak. Bunun sonucunda da Marmara Denizi'nin kıyılarında sahil kalmayacak" dedi...

Häfele gitinme odası Haberi

Häfele gitinme odası

Estetik, hayatın her alanında çok önemli ama her şey değil. Giysi, ayakkabı, çanta ve aksesuarlar ancak gardıroba kullanışlı biçimde yerleştirildiğinde hayatı kolaylaştırır, aksi halde sadece bir görüntüdür. Zamanı hesaplı kullananlar bilirler; gardıropta yapılan iyi bir düzenleme, giyinip evden çıkma süresini yarıya indirir.


Böyle bir düzenleme yapmak için ihtiyacınız olan aksesuarlar Häfele’nin yeni yıldızı Flexstore ve Optima serileridir ve ayırmanız gereken zaman tüm molalarla birlikte ortalama bir gündür. Derken gelsin romantik sonbahar günleri, gardıropta tek hamlede bulunan giysiler, hafif ve kolay sabahlar… 


Häfele’nin Matrix raylarıyla üretilen ve kendi markası olan Flexstore, raylı çerçeveleri sayesinde dolap içerisinde esnek kullanım alanı yaratıyor ve farklı kombinasyonlarda çözümler getiriyor. Yine bir Häfele markası olan Optima ise tam açılım rayları sayesinde sepet ve pantolonluklara kolay ulaşım sağlıyor



Askı...