28 / 04 / 2024

EYT’de artık nefesler tutulmuşken, patronlardan hükümete uyarı geldi!

EYT’de artık nefesler tutulmuşken, patronlardan hükümete uyarı geldi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda hükümetin yaptığı düzenlemeyle ilgili son açıklama için nefesler tutulmuşken, bu konuda, İstanbul Sanayi Odası’ndan da bir uyarı geldi.



Hükümetin yeni yıla girmeden EYT konusunda bir açıklama yapması beklenirken,

Türkiye’nin en büyük sanayicilerini temsil eden İstanbul Sanayi Odası (İSO)’dan hükümete bir uyarı geldi.

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan bugünlerde çalışmaların neticesinin açıklanması beklenen EYT konusunda hükümete dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulundu.

EYT’de artık nefesler tutulmuşken, patronlardan hükümete uyarı geldi!

İSO’nun Türk ekonomisi ve sanayinin 2022 yılı değerlendirmesi ve 2023 beklentilerini paylaştığı açıklamasında görüşlerini bildiren Erdal Bahçıvan,  EYT konusunda kısa vade kadar, orta ve uzun vadeli etkilerin de dikkate almak gerektiğini söyledi.

Ülkemizin sosyal güvenlik politikalarında çok dikkatli olması gerektiğine vurgu yapan Bahçıvan,  “Geçmişte bunun acılarını maalesef çok çektik” diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön