30 / 04 / 2024

2 milyon kişiyi yakından ilgilendiren müjde! Emeklilik için artık o grup da kapsamda

2 milyon kişiyi yakından ilgilendiren müjde! Emeklilik için artık o grup da kapsamda

Türkiye'de son dönemde en çok beklenen konular arasında yer alan EYT'de artık sona yaklaşıldı. EYT'nin Aralık ayında meclise gelip Ocak 2023'te yasalaşması beklenmekte. EYT ile ilgili son dakika haberleri de geliyor. Sayıları iki milyonu bulan staj mağdurları hakkında önemli bir gelişme oldu.



Toki sosyal konut projeleri, çiftçinin doğal gaz ve elektrik borçlarının bir kısmının silinmesi gibi destek paketlerinin yanında EYT ile ilgili de son dakika gelişmeleri yaşanmakta! Normal süreçte emeklilikten sayılmayan staj mağdurları için yeni bir ihtimal ortaya çıktı.

EYT'DEN SONRA SÜRPRİZ STAJ MAĞDURLARI HAMLESİ! SAYILARI 2 MİLYONU BULUYOR
Uzun yıllar boyunca Türkiye'nin en çok konuşulan sorunlarından biri olan Emeklilikte Yaşa Takılanlar için artık son virajda. Dün açıklamalarda bulunan Bakan Bilgin, EYT'de tüm çalışmaların tamamlandığını Aralık ayında sürecin sonuçlanacağını açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön