29 / 04 / 2024

EYT’de artık sona saatler kala AK Parti’den ‘prim şartı’ iddialarına çok önemli yanıt!

EYT’de artık sona saatler kala AK Parti’den ‘prim şartı’ iddialarına çok önemli yanıt!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yasalaşmasına artık neredeyse saatler kala, AK Parti cenahından, ‘prim şartı’ iddialarına yanıt geldi. TBMM’de yapılan komisyon çalışmasına katılan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, günlerdir kamuoyunda dillendirilen bu iddia için ne



EYT’de artık geri sayım başladı. İlk etapta yaklaşık 2,5 milyon kişiyi ilgilendirecek olan düzenleme, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülmeye başlandı.

EYT’de artık sona saatler kala AK Parti’den ‘prim şartı’ iddialarına çok önemli yanıt!

İşte bu çalışmalar kapsamında, yeni düzenlemeyle ilgili ortaya atılan 'prim şartı' iddialarına AK Parti cenahından bir yalanlama geldi.

Söz konusu iddialara yanıt veren isim ise, son zamanlarda EYT ile açıklamaları ile gündeme gelen AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu oldu.

AK Parti Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT düzenlemesinin büyük bir müjde olduğunu vurgulayarak, son dönemlede dillendirilen iddiaların kesinlikle gerçeği yansıtmadığının altını çizdi.

Akbaşoğlu, ”Bizim ortaya koyduğumuz teklifle yeni şart yani 'kademeli prim şartı' getirildiği sözü yalandır, iftiradır. Bizim teklifimizde hiçbir eksiklik yoktur" ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön