12 / 05 / 2024

EYT’de artık nefesler tutulmuşken, patronlardan hükümete uyarı geldi!

EYT’de artık nefesler tutulmuşken, patronlardan hükümete uyarı geldi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda hükümetin yaptığı düzenlemeyle ilgili son açıklama için nefesler tutulmuşken, bu konuda, İstanbul Sanayi Odası’ndan da bir uyarı geldi.



EYT uygulaması ile ayrıca 45-50 yaş aralığında ve en verimli çağındaki yetişmiş, nitelikli çalışanların kaybedilmesine neden olacağını savunan Bahçıvan, bu çalışanların birikmiş tecrübe ve deneyimleriyle, işletmelere yeni giren genç çalışanları eğiten usta çalıştırıcılar, adeta birer mentor olduklarının da unutulmaması gerektiğini söylemişti.

EYT’de artık nefesler tutulmuşken, patronlardan hükümete uyarı geldi!

Bu nedenle, EYT düzenlemesi yapılırken iş dünyası üzerinde yaratacağı olumsuz etkilerin göz önünde bulundurulmasını talep eden Bahçıvan, düzenlemede, bu olumsuz etkilerin azaltılmasına yönelik tedbirlerle, çalışma ve üretim hayatının istikrarının da mutlaka gözetlemesini istemişti.

AK Parti'den Flaş EYT'de Yaş Sınırı Açıklaması


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön