28 / 04 / 2024

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...



Türkiye ve dünya çapında yenilikçi ürünleri ve akılcı çözümleriyle adını duyuran Häfele, 23 – 26 Mart 2*22 tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar Alanı’ndaki Hardware Eurasia'ya katılıyor. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, yapı sektörünün en önemli platformları arasında yer alan Yapı Fuarı ile eş zamanlı ve eş mekanlı gerçekleştirilecek olan bu fuarda, 6 yeni Häfele Concept koleksiyonu da görücüye çıkacak.

Merakla beklenen Yapı Fuarı ile eş zamanlı şekilde , Hırdavat Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (HISİAD) öncülüğünde gerçekleştirilecek olan Hardware Eurasia Fuarı’na da katılacak olan Häfele, yaşam alanlarına sağladığı benzersiz çözümleri tanıtacak.

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Söz konusu fuarda merakla beklenen 2 bin sayfalık Häfele Genel Kataloğu’nun 2022 baskısı da iş ortaklarıyla buluşmuş olacak.


‘HÄFELE CONCEPT’ İLE BÜYÜYOR

 Häfele, Türkiye’de gayrimenkul sektöründe bir ilk olarak 6 sene önce geliştirmiş olduğu, hangi ürünün, hangi mobilyada, hangi mekanda, hangi projede, hangi ihtiyaca yönelik kullanılabileceğini belirleyen‘Häfele Concept’ ile hızlı büyümesine devam ediyor. 

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Merakla beklenen fuarda 6 yeni Häfele Concept koleksiyonu görücüye çıkacak. Ayrıca yeni mutfak eviye ve bataryaları, yeni mutfak kiler sistemleri, yeni vitrifiye serisi, yeni mutfak ankastre cihazları, yeni banyo aksesuar ve donanımları, yepyeni renklerde kapı kolları ve mobilya kulpları ile elektronik mobilya ve kapı kilit sistemleri de fuarda görücüye çıkacak.

Hafele Türkiye, konut sektörüne yön veriyor!


Geri Dön