12 / 05 / 2024

hafele Hardware Eurasia fuarı

hafele Hardware Eurasia fuarı

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

Tiny Home Show ve Karavan Show Eurasia kapılarını açtı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin lanse edildiği Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül'de kapılarını açtı.

Simplex Hardware İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simplex Hardware İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şİşli'de YAzan Kahalleh tarafından kuruldu.

Hırdavat sektörü Hardware Eurasia’da buluştu!

Avrasya’nın Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia kapılarını bugün açtı. İşte detaylar...

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

JCR Eurasia Rating tarafından Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu "AA (Trk)", Kısa Vadeli Ulusal Notu "A-1+ (Trk)" olarak belirlendi.

Türkiye'de konut satın alınırken nelere dikkat ediliyor?

Hafele Türkiye, Türkiye'de evini değiştirmek isteyenlerin tercihleri hakkında araştırma yaptı. Çıkan sonuçlara göre; katılımcıların yüzde 37'si yeni konut almak istiyor. 

EurAsia Proptech Webinar'ı 26 Ocak'ta!

EurAsia Proptech Initiative'in 2021 yılı ilk etkinliği olan Proptech Webinarı GYODER ve Ulı desteği ile  26 Ocak'ta düzenlenecek.

Hafele Türkiye, konut sektörüne yön veriyor!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun'un beş yıl içinde Almanya'yı geride bırakıp lider olma hedefi var. Sevdası, Türkiye'de fabrika kurmak. Geliştirdiği konseptin bu hedefe ulaşmasında belirleyici olacağına inanıyor...

Erkekler tadilat, kadınlar yeni ev istiyor!

Mobilya yapı sektörünün liderlerinden Hafele Türkiye’nin araştırmasına göre; iki yılda evini yenilemek isteyenlerin yüzde 37’si yeni bir konut almayı planlarken yüzde 49’u ise geniş çaplı bir tadilatı yeterli buluyor.

JCR: Sur Yapı sektörün üzerinde büyüdü!

JCR-Eurasia Rating, derecelendirme notlarının periyodik incelemesini tamamlayarak, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin bu yıl da ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategoride olduğunu açıkladı.

Ev almak için şu an doğru zaman!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, konut sektörün “Bu kampanyalarla da birlikte değerlendirdiğimizde, şu anda Türkiye’de konut alımı için çok uygun bir iklim oluştuğunu söyleyebiliriz. Bu da sektörde ciddi bir hareketlilik yaratmış durumda" dedi...

Ankapark'ın elektriği kesilecek!

Borcunu ödemediği için elektriği kesilen Wonderland Eurasia’da ya da yaygın olarak bilinen ismiyle Ankapark’a ikinci şok! Başkent Elektrik, eğlence parkının işleten şirkete bir yazı göndererek, birikmiş elektrik borcunu ödememesi durumunda abonelik sözleşmesinin iptal edileceğini belirtti...

JCR Eurasia Rating, Şeker Finansal Kiralama'nın kredi notunu düşürdü!

JCR Eurasia Rating, Şeker Finansal Kiralama'nın Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu ‘BBB (Trk), Kısa Vadeli Ulusal Notu'nu ise ‘A-3 (Trk)' olarak aşağı yönlü revize etti, Uzun Vadeli Ulusal Notuna ilişkin görünümünü ‘Stabil' olarak belirledi.

hafele Hardware Eurasia fuarı Haberi

hafele Hardware Eurasia fuarı

Türkiye ve dünya çapında yenilikçi ürünleri ve akılcı çözümleriyle adını duyuran Häfele, 23 – 26 Mart 2*22 tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar Alanı’ndaki Hardware Eurasia'ya katılıyor. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, yapı sektörünün en önemli platformları arasında yer alan Yapı Fuarı ile eş zamanlı ve eş mekanlı gerçekleştirilecek olan bu fuarda, 6 yeni Häfele Concept koleksiyonu da görücüye çıkacak.

Merakla beklenen Yapı Fuarı ile eş zamanlı şekilde , Hırdavat Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (HISİAD) öncülüğünde gerçekleştirilecek olan Hardware Eurasia Fuarı’na da katılacak olan Häfele, yaşam alanlarına sağladığı benzersiz çözümleri tanıtacak.

Söz konusu fuarda merakla beklenen 2 bin sayfalık Häfele Genel Kataloğu’nun 2022 baskısı da iş ortaklarıyla buluşmuş olacak.


‘HÄFELE CONCEPT’ İLE BÜYÜYOR

 Häfele, Türkiye’de gayrimenkul sektöründe bir ilk olarak 6 sene...