29 / 04 / 2024

Hırdavat sektörü Hardware Eurasia’da buluştu!

Hırdavat sektörü Hardware Eurasia’da buluştu!

Avrasya’nın Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia kapılarını bugün açtı. İşte detaylar...



Merakla beklenen Avrasya'nın Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia, 23-26 Mart tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Bugün itibariyle kapılarını açan fuat İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini bekliyor. Merakla beklenen fuarda mobilya el aletleri, genel hırdavat,  endüstriyel hırdavat, yapı hırdavatı gibi sektörün lider üreticileri bir araya geliyor.

26 Mart tarihinde sona erecek olan fuara Orta Doğu ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Balkan ülkeleri başta olmak üzere dünyanın dört bir tarafından 10 bin  ziyaretçi bekleniyor.

Hırdavat sektörü Hardware Eurasia’da buluştu!

Sektörde önemli bir açığı kapatacak

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Reed Tüyap Genel Müdürü Ali Muharremoğlu şunları söyledi:  “Türkiye olarak hırdavat sektöründe dünyanın sayılı üreticileri arasındayız. Yapılan başvurulara göre sektörün ilk büyük etkinliği olan fuarın büyük ilgi göreceğini ve oldukça başarılı geçeceğine inanıyoruz. Türkiye hırdavat sektöründe yer alan üreticilerin marka bilinirliğini artıracak, ürünlerini ve hizmetlerini aynı anda geniş bir hedef kitleye tanıtacak, yeni hedef pazarlara ulaşmasına da destek olacak fuarımızın sektörde önemli bir açığı kapatmasını bekliyoruz. Uluslararası fuarcılık deneyimimizle hırdavat sektörünü hibrit fuarcılıkla tanıştıracak olmanın mutluluğu içindeyiz.”

Söz konusu fuarın sektörün ihracatına katkı sağlayacağını söyleyen sektör temsilcileri, önemli açıklamalar da yaptı. İşte o açıklamalar...


Geri Dön