15 / 05 / 2024

Hardware Eurasia 2022

Hardware Eurasia 2022

Avrasya’nın Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia kapılarını bugün açtı. İşte detaylar...

Hırdavat sektörü Hardware Eurasia’da buluştu!

Avrasya’nın Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia kapılarını bugün açtı. İşte detaylar...

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

1207 Antalya Şubat 2022'de teslim!

Ekpa İnşaat tarafından Antalya'da hayata geçirilen 1207 Antalya'da yer alan konutların inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Projede yer alan konutların teslimi Şubat 2022'de yapılacak.

Mahmut Asmalı'dan 2022 yılı asgari ücret değerlendirmesi!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Mahmut Asmalı, 2022 yılı asgari ücret zammıyla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. İşte Asmalı'nın o değerlendirmeleri...

2022 AGİ ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 asgari ücretin 4.250 lira olduğunu açıkladı. Asgari ücreti belli olması ile birlikte milyonlarca vatandaş AGİ'nin ne kadar olduğunu merak edip araştırmaya başladı...

Konut sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yaşanan fiyat artışlarına değinen Vedat Arslan, konut sektörünü 2022'de nelerin beklediğine de değindi.

2022'de kripto paraları bekleyen büyük tehdit ne?

Laykon Bilişim, 2022 senesinde kripto paraları bekleyen büyük tehditleri açıkladı. Laykon Bilişim Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu, bu tehditlere yönelik alınacak önlemleri açıkladı. 

Yabancıya gayrimenkul satışında 2022 hedefi yükseltildi!

GİGDER, Türkiye’nin ihracat gücü ve gayrimenkul piyasasının katma değerine inancıyla 2022 hedefini yukarı yönlü güncelledi. GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, yabancıya konut satışıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kilis Polateli TOKİ kura sonucu 5 Ocak 2022!

Kilis Polateli TOKİ kura sonucu 5 Ocak 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Kilis Polateli TOKİ kura sonucu 5 Ocak 2022 ve proje detayları...

Emekliler dikkat! 2022 promosyon ücretleri ne kadar?

Milyonlarca emekli yeni yılda maaşlarına yapılacak olan zam nedeniyle promosyon ücretlerinin de artıp artmayacağını merak ediyor. Peki, 2022 emekli promosyon ücretleri ne kadar?

Binlerce vatandaşı ilgilendiriyor! 2022'de yüzde 25 vergi artışı!

2022 Yılında Motorlu Taşıtlar Vergi Tutarlarına Uygulanacak Yeniden Değerleme Oranının Belirlenmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

2022 işsizlik maaşı ne kadar?

Her sene milyonlarca vatandaş işsizlik maaşından faydalanıyor. En fazla 10 ay boyunca ödenen işsizlik maaşı sayesinde işsiz kalan vatandaşlar rahat bir nefes alıyor. Peki, 1420 lira olan en düşük işsizlik maaşı 2022 yılında ne kadar olacak?

Gayrimenkul fiyatlarındaki artış 2022'de katlanacak!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, 2022 yılında gayrimenkul fiyatlarındaki artışın süreceğine dikkat çekti. Yazıcı, 2022'de popüler olacak ilçeleri de açıkladı...

Hardware Eurasia 2022 Haberi

Hardware Eurasia 2022

Merakla beklenen Avrasya'nın Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia, 23-26 Mart tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Bugün itibariyle kapılarını açan fuat İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini bekliyor. Merakla beklenen fuarda mobilya el aletleri, genel hırdavat,  endüstriyel hırdavat, yapı hırdavatı gibi sektörün lider üreticileri bir araya geliyor.

26 Mart tarihinde sona erecek olan fuara Orta Doğu ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Balkan ülkeleri başta olmak üzere dünyanın dört bir tarafından 10 bin  ziyaretçi bekleniyor.

Sektörde önemli bir açığı kapatacak

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Reed Tüyap Genel Müdürü Ali Muharremoğlu şunları söyledi:  “Türkiye olarak hırdavat sektöründe dünyanın sayılı üreticileri arasındayız. Yapılan başvurulara göre sektörün ilk büyük etkinliği olan fuarın büyük ilgi göreceğini ve oldukça başarılı geçeceğine inanıyoruz. Türkiye hırdavat sektöründe yer alan üreticilerin marka bilinirliğini artıracak,...