28 / 04 / 2024

SPK, 4 şirketin halka arzını onayladı!

SPK, 4 şirketin halka arzını onayladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu, "A1 Capital Yatırım Menkul Değerler AŞ", "Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi AŞ", "Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret AŞ" ve "Katılımevim Tasarruf Finansman AŞ"nin halka arzı için onay verdi.



Sermaye Piyasası Kurulu haftalık bültenine göre, kurul, Forte Bilgi'nin 12,12 TL'den, Katılımevim'in 13,43 TL'den, A1 Capital ve Pasifik Eurasia'nın 25 TL'den halka arz başvurusunu onayladı.

SPK, 4 şirketin halka arzını onayladı!

Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu, Türk Traktör ve Ziraat Makineleri AŞ'nin 46 milyon 697 bin 875 TL'elik Kiler Holding AŞ'nin 975 milyon TL'lik, Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım Anonim Şirketi'nin 2 milyar 392 milyon TL'lik Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin 80 milyon 500 bin TL'lik, Dinamik Isı Makine Yalıtım Malzemeleri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin iç kaynaklardan 18 milyon 538 bin 423,05 TL ve kar payından 21 milyon 370 bin 951,95 TL'lik bedelsiz sermaye artırımını onayladı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, kurul ayrıca Öncü Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı AŞ'nin 2 milyon 500 bin TL'lik bedelli sermaye artırımına da onay verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön