28 / 04 / 2024

Sinpaş'tan 4'üncü halka arz! Batı Ege GYO 3 liradan halka arz ediliyor!

Sinpaş'tan 4'üncü halka arz! Batı Ege GYO 3 liradan halka arz ediliyor!

Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzı onaylandı. Bu onayla beraber Sinpaş, 4'üncü halka arzını gerçekleştirmiş olacak. İşte Batı Ege GYO halka arzı ile ilgili merak edilen ayrıntılar...



Daha önce Sinpaş GYO, Kızılbük GYO ve Servet GYO'yu halka açan Sinpaş, 4'üncü halka arzını gerçekleştirmek için Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) onay aldı. SPK tarafından Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzı onaylandı. 

Batı Ege GYO'nun 525 milyon Türk Lirası olan sermayesi 815 milyon Türk Lirası'na yükseltilecek. Söz konusu halka arz 290 milyon TL'lik bedelli sermaye artırımı ile gerçekleştirilecek. 

Batı Ege GYO'da 290 milyon TL pay halka arza konu olacak. SPK bülteninde yer alan bilgilere göre, Batı Ege GYO'nun 1 TL nominal değerli payları 3 TL sabit fiyat üzerinden satılacak. Batı Ege GYO'nun yüzde 35.58'i halka arz edilecek.  

Sinpaş tan 4 üncü halka arz! Batı Ege GYO 3 liradan halka arz ediliyor!

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Batı Ege GYO'nun talep toplama süreci sonrası Yıldız Pazar'da işlem göreceği belirtildi. 

Söz konusu halka arzda talep tarihleri henüz açıklanmadı. Şirketin halka arz tarihlerinin ve banka bilgilerinin önümüzdeki hafta belli olması bekleniyor. 

Sinpaş tan 4 üncü halka arz! Batı Ege GYO 3 liradan halka arz ediliyor!

BATI EGE GYO HAKKINDA

Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Denizli'de ve tüm Ege Bölgesi'nde gayrimenkul sektöründe yeni yatırımlar hayata geçirmek amacıyla kuruldu. 

Sinpaş Yapı ile Deniz Tekstil işbirliğinde 5 Temmuz 2011 tarihinde kurulan Batı Ege GYO, ilk yatırımını Denizli'de AquaCity ve AquaMall AVM ile hayata geçirdi. 

Aquacity Denizli projesinde toplam 210 bin metrekarelik proje alanı içinde 4 ayrı yaşam seçeneği sunuluyor. Projede, farklı konseptlere sahip evler, çok katlı iki residence kulesi, çocuk oyun alanları, organik pazar, yeme içme alanları ve alışveriş merkezi gibi alanlar yer alıyor. Ayrıca proje kapsamında 3 bin metrekarelik temalı bir oyun parkı, 2 bin metrekarelik kapalı bir spor merkezi, cafeler, restoranlar ve mağaza yatırımı yapıldı. 

Aquamall AVM de AquaCity’nin hemen yanında bulunuyor. Denizli’nin geleneksel mimari yapısına uygun şekilde tasarlanan Aqua Mall, dinlenme alanları, gündüz ve gece etkinliklerinin yapılacağı ferah meydanı, özel çinilerle tasarlanmış gölgelikli yürüyüş yolu ve geniş alanlı otoparkı ile yeni buluşma noktası haline geldi. 

BATI EGE GYO YÖNETİM KURULU 

Yönetim Kurulu Başkanı: Avni Çelik 

Yönetim Kurulu Başkan Vekili: Ahmet Çelik 

Yönetim Kurulu Başkan Vekili: Derya Baltalı

Yönetim Kurulu Üyesi: Mahmut Sefa Çelik  

Genel Müdür: Alper Baltalı 

CVK Maden'den Boğaz'da 124 milyon TL'lik operasyon! 

Strada Bahçeşehir'de kefilsiz kredisiz 72 ay taksit imkanı!

Vatandaşın ev alma umudu dip seviyede!


Geri Dön