28 / 04 / 2024

Strada Bahçeşehir'de kefilsiz kredisiz 72 ay taksit imkanı!

Strada Bahçeşehir'de kefilsiz kredisiz 72 ay taksit imkanı!

Strada Bahçeşehir projesinden konut sahibi olmak isteyenlere müjde. Lokasyonuyla dikkat çeken, şehirden kopmadan yeşille iç içe yaşama imkanı sunan Strada Bahçeşehir, başlattığı yeni satış kampanyasıyla birbirinden farklı cazip ödeme seçeneklerini de bir arada sunuyor.



Mega kent İstanbul’un gözde yaşam bölgeleri arasında yer alan Bahçeşehir’de inşa edilen Strada, sınırlı sayıdaki konutları için yepyeni bir kampanya başlattı. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre Bahçeşehir’in merkezinde yer alan kentten kopmadan yeşille iç içe bir yaşam alanı sunan Strada Bahçeşehir projesinden konut alacaklara şirket bünyesinde 72 ay yüzde 0,99 vade oranıyla kefilsiz kredisiz ödeme imkanı sağlanıyor.

Yine paylaşılan bilgilere göre ayrıca alıcılar için sıfır faizle 60 ay ödeme seçeneği de sunulurken, peşin ödemelerde de yıl sonuna kadar da yüzde 20 + yüzde 25 ödeme sistemi uygulanıyor. 

Strada Bahçeşehir de kefilsiz kredisiz 72 ay taksit imkanı!

BAŞTAN SONA BİR YAŞAM ALANI

 
Mağaza, restoran, kafe ve dükkanlara da yer verilen büyük alışveriş caddesi ve 2 bin 500 konutluk yaşam alanıyla Strada, Bahçeşehir’in en enerjik ve sosyal noktalarından biri olarak dikkat çekiyor. Yine verilen bilgilere göre ihtiyaç duyulan kafe, restoran, butik, kuaför ve market gibi mağazalar evin hemen altında bulunuyor. Toplam üç etaptan meydana gelen projenin 1. etabında yaşam başladı. 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri yer alan proje, sosyal yaşam alanlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. 

KENTTEN KOPMADAN YEŞİLLE İÇ İÇE

 
Yine konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre peyzajı, site içerisinde yeşille buluşma imkanı, yürüyüş mesafesindeki şehir parklarıyla sağlıklı ve hareketli bir yaşamı konut sahiplerine sunan Bahçeşehir Strada projesi bulunduğu konum açısından da oldukça avantajlı. Paylaşılan bilgilere göre Avrupa’nın en büyük havaalanı İstanbul Havalimanı’na 20 dakikalık bir mesafede yükselen Strada projesinin Bahçeşehir Göleti’ne uzaklığı ise yalnızca beş dakika. 

Aktarılan bilgilere göre lokasyonuyla da oldukça dikkat çeken Strada Bahçeşehir projesi okullar, hastaneler ve AVM’lere de otomobille birkaç dakika uzaklıkta yer alıyor. 

 

Web: https://www.akzirve.com/strada/

 

Ankara Oksijen Oran'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı! Teslimler bir ay sonra!

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Sirius Florida'da 660 bin TL'den başlayan fiyatlarla!


Geri Dön