27 / 04 / 2024

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Çankaya

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 



Tahincioğlu imzasıyla  Ankara  Dikmen Vadisi'nde yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. 

Ankara'da Çankaya'nın en yeşil konumu olan Dikmen Vadisi'nde yükselecek olan Tahincioğlu Nidapark Çankaya projesinde  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire tipleri ve dükkân konseptleri yer alacak.

Toplamda 199 daire ve 7 mağaza bulunan proje, lüks ve konforu bir araya getirerek sakinlerine eşsiz bir yaşam deneyimi sunuyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya da EFSANEVİ kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

NİDAPARK ÇANKAYA SOSYAL ALANLARI NELER?

700 bin metrekarelik bir alanda inşa eidlen proje, Dikmen Vadisinde yürüyüş parkurları, doğa ile iç içe vakit geçirmek isteyenler için mükemmel bir seçenek sunuyor. Ayrıca, sosyal tesisler, kafeler ve restoranlar gibi mekanları da barındırıyor. 

Aynı zamanda projede, havuz, spor salonu, güneşlenme terası ve çocuklar için çocuk oyun alanı gibi olanaklar da yer alıyor.

NİDAPARK ÇANKAYA EFSANEVİ KASIM İNDİRİMİ!

Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

NİDAPARK ÇANKAYA NEREDE? NİDAPARK ÇANKAYA LOKASYON BİLGİSİ!

Nidapark Çankaya projesi, Turan Güneş Bulvarı'na 2 dakika, 1071 Malazgirt Bulvarı'na 6 dakika, Atakule'ye 7 dakika, Çankaya kökü'ne 7 dakika, 365 AVM'ye 7 dakika, Panora AVM'ye 8 dakika, 29 Mayıs Devlet Hastanesi2ne 8 dakika, Elçilikler Bölgesi'ne 9 dakika, TBMM'ye 11 dakika, Tunalı Hilmi Caddesi'ne 14 dakika, Kuğulu Park'a 14 dakika ve Eymir Gölü'ne 15 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

WEB: https://www.tahincioglu.com/

TEL: 444 48 46 

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

projeye sor



Geri Dön