27 / 04 / 2024

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Çankaya

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satışlar başladı. İşte Tahincioğlu Nidapark Çankaya ile ilgili detaylar...



Ankara'da Çankaya'nın en yeşil konumu Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu tecrübesi ile Nidapark Çankaya'da ön satışlar başladı. Peki Nidapark Çankaya ne zaman teslim edilecek? Nidapark Çankaya'da hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Nisapark Çantaya ile ilgili ayrıntılar...

65 yılı aşan tecrübesiyle sektörün lider markalarından Tahincioğlu, yeni projesi için start verdi. 2023 yılının ilk projesi için başkent Ankara’nın kalbi Çankaya’yı seçen Tahincioğlu Gayrimenkul, konut ve dükkân konseptiyle Nidapark Çankaya’da başkente yeni bir imaj getirecek.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

TAHİNCİOĞLU NİDAPARK ÇANKAYA PROJESİ'NDE HANGİ KONUT TİPLERİ VAR?

Ankara'da Çankaya'nın en yeşil konumu Dikmen Vadisi'nde yükselecek olan Tahincioğlu Nidapark Çankaya projesinde  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire tipleri ve dükkân konseptleri yer alacak.

TAHİNCİOĞLU NİDAPARK ÇANKAYA NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

Nidapark Çankaya projesinde lansman öncesinde ön satışlar başladı.  Nidapark Çankaya projesinin teslimlerinin ise 36 ay sonra yapılması planlanıyor.

WEB: https://www.tahincioglu.com/

TEL: 444 48 46 


projeye sor



Geri Dön