01 / 05 / 2024

Sirius Florida'da 660 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sirius Florida'da 660 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörünü yeni bir yatırım modeliyle hareketlendirmeyi hedefleyen Sirius Yapı, uygun ödeme koşullarıyla ortak tapulu, kira garantili bir yatırım fırsatı için düğmeye bastı.



Durağan giden inşaat sektörünü yeni bir yatırım modeliyle hareketlendirmeyi hedefleyen Sirius Yapı, uygun ödeme koşullarıyla ortak tapulu, kira garantili bir yatırım fırsatı için düğmeye bastı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Sirius Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Çiğli Yakakent’te yapımı süren Sirius Florida projesinde yatırımcılara 660 bin liradan başlayan fiyatlarla 1+1 dairelerin hissedarı olma şansı sunduklarını dile getirdi.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada sürekli artış gösteren konut fiyatları ve krediye ulaşım sıkıntıları gibi sebeplerle yeni konut almak isteyenlerin harekete geçemediğine değinen Sirius Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü “Türk insanı kültürel bir miras olarak konut sahibi olmak gibi bir anlayışa sahip. Vatandaşlar yatırımlarını konut olarak değerlendirmeye çok alışmış. Ancak güncel ekonomik koşullar sebebiyle konut sahibi olmak giderek zorlaştı. Türkiye'de ilk kez, kendi ismimize tescil de çıkartarak yeni bir yatırım modeline imza attık. Yaptığı birikimleri gayrimenkule yatırmak isteyenlere eşit paylı mülkiyet sistemi fırsatını da sunuyoruz. Küçük birikimlerinizi büyük bir yatırıma dönüştürmek amacıyla müşterek tapulu mülk sahibi olabilirsiniz. Borsa, altın ya da bitcoin gibi belli riskler barındıran yatırımlar yerine, senelerdir kendini sektörde kanıtlayan Sirius Yapı güvencesiyle konut sahibi olmak mümkün” dedi.

Sirius Florida da 660 bin TL den başlayan fiyatlarla!

HEM TAPULU HEM DE KİRA GARANTİLİ

Yaptığı açıklamada yeni konut yapımının azalması sebebiyle son dönemlerde sık sık gündeme gelen kira fiyatlarının da çok yükseldiğini dile getiren Sirius Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü “Ülkemizde ilk kez yaşama geçirdiğimiz ortak tapulu yatırım sistemi, kiralık ev sayısını da artıracak. Böylelikle vatandaşların kiralık ev ihtiyacına da yanıt vereceğiz. Söz konusu bu sistemde maksimum 5 yatırımcı bir konuttan pay sahibi olabilecek. Üstelik firma olarak kiralama garantisi de sağlıyoruz. 2023 yılı sonuna kadar, 1 oda 1 salon konutlarda yüzde 50'si peşin, yüzde 50'si vade farksız '0' faiz ile 15 aylık ödeme planı sunuyoruz. Gelen taleplere göre bu sistemi 2 oda 1 salon konutlar için de uygulayacağız. İnsanlar artık konut yatırımı yapabilmek için kredi oranlarının düşmesini beklemek zorunda da kalmayacak. Söz konusu bu yeni model ile hem birikiminizi değerlendireceksiniz; hem de düzenli kira geliri imkanına kavuşacaksınız” dedi.

181 DAİRE, 2025 YILI SONUNDA TESLİM

Çiğli Yakakent’te hayata geçirilen Sirius Florida projesinin sağlamlığı kadar mimari özellikleri ve sosyal donatılarıyla da beğenildiğini söyleyen Sirius Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, konutları 2025 yılı sonunda sahiplerine teslim etmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Sirius Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, sözlerine şu şekilde devam etti: “Proje 5 blokta toplam 181 konuttan oluşacak. 3 tip 1 oda 1 salon, 2 tip 2 oda 1 salon, ve tek tipte de 3 oda 1 salon konutlar bulunacak. Projenin ilerleyen sürecinde dubleks bahçe ve penthouse konutları da beğeniye sunacağız. Konut içlerinde her detayı düşündük. Malzeme kalitesine ve kullanım kolaylığına çok önem verdik. Konutlarda yerden ısıtma standart olacak asma tavan, lake kapaklı mobilyalar gibi insan yaşamını kolaylaştıran ayrıntıları bir arada sunacağız. Kapalı otoparkın da bulunacağı projede elektrikli araç şarj istasyonları da yer alacak. Sosyal tesis anlamında da zengin alternatifler sunacağız. Açık kapalı havuz, jimnastik salonu spor alanları yürüyüş yolları etkinlik alanları ve özel günler için kapalı havuz başında parti evi gibi alanlarla ev sahipleri sosyal anlamda da kaynaşma imkanı bulacaklar”

Ev almak isteyenler dikkat! Sektörde tüm dengeler değişiyor!

Kira tespit davalarında arabuluculuk zorunlu mu? Şartları neler? İşte merak edilen tüm detaylar!

Gayrimenkul sahipleri 2024’te çok kazanacak!


Geri Dön