27 / 04 / 2024

CVK Maden'den Boğaz'da 124 milyon TL'lik operasyon! 

CVK Maden'den Boğaz'da 124 milyon TL'lik operasyon! 

CVK Maden Beşiktaş Kuruçeşme'de 124 milyon TL'ye bina ve arsa satın alıyor. İşte söz konusu satın almanın tüm detayları...



CVK Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul'da yeni bir gayrimenkul yatırımı için düğmeye bastı. CVK Maden İşletmeleri, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) maddi duran varlık alımı ile ilgili ayrıntıları paylaştı.

CVK Maden, İstanbul Beşiktaş'ta bir bina ve arsa satın almak için harekete geçti. Söz konusu bina ve arsa Kuruçeşme Mahallesi'nde bulunuyor. 

CVK Maden den Boğaz da 124 milyon TL lik operasyon! 

124 MİLYON TL+KDV BEDELLE ALINACAK

CVK Maden, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi 1212 ada 52 parselde kayıtlı 1.163,50 metrekare ve İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi 169 ada 16 parselde kayıtlı 263 metrekare büyüklüğe sahip olan gayrimenkullerin satın alınmasına karar verildiğini duyurdu. 

1212 ada 52 parselin bir kısmı CVK Madencilik tarafından kullanılırken, bir kısmı da Korto İstanbul ve Mk Risk Management tarafından kullanılıyor. 169 ada 16 parselin bir kısmında da Kuruçeşme Kalabalık yer alıyor. 

Söz konusu alımın CVK Maden'in bağlı ortaklığı Hayri Ögelman Madencilik A.Ş. tarafından gerçekleştirileceği belirtildi. 

CVK Maden tarafından, Beşiktaş Kuruçeşme'de yer alan toplam 1.426,50 metrekare büyüklüğe sahip bina ve arsanın 124 milyon TL+KDV bedelle satın alınmasına karar verildi. Bu satış, şimdiye kadar Boğaz'da yapılan en büyük satış olacak.

CVK Maden den Boğaz da 124 milyon TL lik operasyon! 

CVK MİNERAL İLE ANLAŞMA YAPILACAK

CVK Maden tarafından satın alınması planlanan İstanbul Boğazı'ndaki bina ve arsa için, CVK Mineral Madencilik Nakliyecilik İnşaat Taahhüt ve Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile anlaşma yapılacağı belirtildi. 

Söz konusu bina ve arsa için ödeme planı da açıklandı. Buna göre CVK Maden, ödemenin 30 milyon TL'sini peşin yapacak. Kalan 94 milyon TL'lik ödeme ise tapu devir tarihinde yapılacak. 

CVK Maden den Boğaz da 124 milyon TL lik operasyon! 

TOPLAM DEĞERLERİ 149 MİLYON 50 BİN TL 

22 Kasım 2023 tarihli değerleme raporuna göre, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi 1.212 ada 52 parselde kayıtlı ve İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi 169 ada 16 parselde kayıtlı olan gayrimenkullerin KDV dahil değeri 149 milyon 50 bin Türk Lirası olarak tespit edildi. 

CVK Maden'in satın alacağı gayrimenkuller, Muallim Naci Caddesi üzerinde, Galatasaray Adası'nın tam karşısında, Halide Hanım Korusu'nun da yanı başında bulunuyor.

Parsellerin ön tarafında, deniz kısmında Hotel Les Ottomans, Şamdan Park Club, Galium Kuruçeşme ve Zoe Yacht Bosphorus Cruise İstanbul yer alıyor.

Fuzul Topraktan Ispartakule satışa çıkıyor! Yeni proje!

Asgari ücrette pazarlık 15 bin 700 TL'den başlayacak! Zamlı asgari ücret tam bu kadar olacak! Şimdi bakın!

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fırladı! Çeyrek altın resmen uçtu! 23 Kasım Perşembe altın fiyatları


Geri Dön