28 / 04 / 2024

HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü 9 Nisan'da tanıtılacak!

HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü 9 Nisan'da tanıtılacak!

MÜSİAD tarafından yapımına başlanacak, 2021 yılında başlanacak en büyük üretim ve ticaret üssü projesi olacak HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü 9 Nisan'da tanıtılacak.



Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından, HİTAM Ortak Girişimi işbirliği ile Arnavutköy ilçesi Hadımköy mahallesinde 1 milyon 650 bin metrekarelik proje alanında hayata geçirilmesi planlanan HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü 9 Nisan 2021'da tanıtılacak.

Mikro ve küçük işletmelerin orta ölçekli büyüklüğe erişimini sağlayacak ve sektörlerin birbirinden güç alacağı HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü projesi 35 milyar TL’lik katma değere sahip.

HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü 9 Nisan da tanıtılacak!

Yerli ve milli sermaye olmasıyla dikkat çeken proje, 2021 yılında başlanacak en büyük üretim ve ticaret üssü projesi olma özelliğinde olacak. Otomotivden mobilyaya, yedek parça ve servisten, inşaat ve yapı malzemelerine her sektörün birbirinden güç alacağı bu modern üssün galeri alanları, sosyal tesisleri, parkları, bahçeleri ve meydanları ile her ihtiyaca cevap vermesi ve yılda 3 milyon kişi tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor.   

HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü 9 Nisan da tanıtılacak!

HİTAM Ortak Girişimi Başkanı Dr. Oktay Dede ve MÜSİAD Genel Başkanı Sn. Abdurrahman Kaan’ın ev sahipliğinde 9 Nisan 2021 Cuma Günü Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü tanıtımının yapılacağı basın toplantısına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'da katılacak.


Geri Dön