06 / 05 / 2024

Beko 191625 EI Gardırop Tipi Buzdolabı kaç TL, özellikleri neler? Beko 19 Mart 2023 fiyat listesi

Beko 191625 EI Gardırop Tipi Buzdolabı kaç TL, özellikleri neler? Beko 19 Mart 2023 fiyat listesi

Geniş bir aileyiz diyenler sizin için Beko Beko 191625 EI Gardırop Tipi Buzdolabı'nın özelliklerini araştırdık. İşte mavi ışık teknolojisi, joker özelliği ve hızlı dondurma fonksiyonu ile gardırop tipi buzdolabı..



 Beko 191625 EI Gardırop Tipi Buzdolabı kaç TL, özellikleri neler? Beko 19 Mart 2023 fiyat listesi
Buzdolabı bir evin vazgeçilmez beyaz eşyalarından biridir. Gardırop tipi buzdolabı çok gözlü olması ve çeşitli soğutma-dondurma fonksiyonlarını bünyesinde barındırmasıyla özellikle geniş ailelerin tercihidir. Beko buzdolabında yer alan NeoFrost ikili NoFrost soğutma teknolojisi, iki ayrı soğutma sistemi sayesinde buzdolabınızdaki nemi optimum seviyede tutarak daha uzun süre tazelik ve maksimum hava elde edilmesini sağlar.

Bu teknoloji sayesinde soğutucu ve dondurucu bölmede saklanan gıdaların kokuları birbirine karışmaz. Birbirinden bağımsız bölmeler sayesinde hızlı soğutma ve dondurma işlemi gerçekleşir.
Buzdolabındaki  kahvaltılık çekmecesi hem kısa sürede tüketilecek et ve balıklar hem de kahvaltılık malzemelerin soğuk olarak muhafaza edilmesi için ideal bir kullanım alanına sahiptir.

Mavi ışık teknolojisi ile aydınlatılan sebze ve meyveler yetiştikleri yerdeymiş gibi ışık alır. Işığın dalga boyu gıdaların C vitamin miktarını ve doğal tazeliklerini uzun süre korur.EverFresh+ teknolojisi hassas bir nem kontrolü sağlarken, ideal şartlarda saklanan yiyeceklerin bozulma ve bayatlamasını uzatır. Yeşil sebze ve meyveleri 3 kata kadar taze tutarak tazeliklerini uzun süre korur.

Hızlı dondurma özelliği dondurucuya saklamak istediğimiz gıdaları hızlı bir şekilde dondurarak besin değerlerinin düşmesini önler.5 farklı modda işlev gören Multimode ile buzdolabınızın dondurucu bölümünü ister soğutucu, ister dondurucu, isterseniz de kapalı olarak kullanmak sizin tercihinize kalmış. Soğutucu bölümünü ise kapalı olarak kullanabilir istediğiniz ürünün kısa sürede soğumasını sağlayabilirsiniz.

Peki gardırop tipi buzdolabı ne kadara satılıyor? 


Geri Dön