25 / 07 / 2024

Halkbank'tan resmen duyuruldu! Emeklilere geri ödemesiz 12 bin TL

Halkbank'tan resmen duyuruldu! Emeklilere geri ödemesiz 12 bin TL

Halkbank tarafından resmen duyurulan kampanya, nakit ihtiyacı olan emekli vatandaşlarımızı biraz da olsa sevindirecek.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Nakit son dönemde birçok vatandaşımızın ihtiyacı... Nakit ihtiyacı olan vatandaşlarımız da bu ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir yer arıyor. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlarımız için Halkbank tarafından resmen duyurulan kampanya da büyük bir memnuniyete neden oldu. Emeklilere geri ödemesiz 12 bin TL ödeme yapılacak... 
Halkbank'ın duyurusuna göre, Temmuz ayında yapılacak emekli maaşı promosyonları şu şekildedir:

5.000 TL Altı Maaşlar: 5.000 TL promosyon
10.000 - 15.000 TL Arası Maaşlar: 8.000 TL promosyon
15.000 - 20.000 TL Arası Maaşlar: 10.000 TL promosyon
20.000 TL Üzeri Maaşlar: 12.000 TL promosyon
Bu ödemeler, emekli maaşlarının belirli bir yüzdesini temsil ederek, emeklilere mali destek sağlama amacı gütmektedir.

HALKBANK'TA BAŞKA FIRSATLAR DA VAR 

Halkbank, promosyon ödemelerinin yanı sıra emekli müşterilerine özel olarak ek finansal avantajlar da sunuyor. Bu avantajlar arasında düşük faizli ihtiyaç kredileri gibi çeşitli bankacılık ürünleri bulunmakta olup, bu fırsatlar sadece Halkbank müşterileri için geçerlidir.

Özellikle emekli maaşlarında Temmuz ayında beklenen zamlar da dikkate alındığında, emeklilerin maaşlarınızı değerlendirip promosyon anlaşması yapmaları önem arz etmektedir. Bu şekilde, daha yüksek maaşlar üzerinden hesaplanacak promosyon ödemeleri ile ekonomik açıdan daha fazla fayda sağlayabilirler. Halkbank'ın sunduğu bu finansal çözümler, emekliler için önemli bir ekonomik destek sağlayarak yaşam kalitelerini artırmayı hedeflemektedir.

EMEKLİ MAAŞLARI İÇİN KÖTÜ HABER GELMİŞTİ

Öte yandan emekli vatandaşlarımız, emekli maaşında gelen kötü haber sonrası büyük bir moral bozukluğu yaşadı. Bunun nedeni ise bazı emekli vatandaşlarımızın zam alamaması oldu. O vatandaşlarımız maalesef ki 10 bin TL almaya devam edecek. 

TÜİK’in haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte memur maaşlarına ve emekli aylıklarına yapılacak zam oranı belli oldu. Buna göre, memur ve memur emeklilerine yüzde 19,3 oranında zam yapılacakken, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılacak zam oranı yüzde 24,7 oldu.

0 ZAM ALMIŞ OLACAKLAR 

Bu kapsamda, kök aylığı 10 bin lira olan SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylığı 12 bin 473 olacak. Kök aylıkları 10 bin TL’nin altında olan emekli sayısının 3,6 milyon olduğu tahmin ediliyor. Ancak kök aylığı 9 bin lira olan emeklilere yüzde 12,3 oranında zam yapılacakken, kök aylığı 8 bin olan milyonlarca emekli ise “sıfır” zam almış olacak.

Emekli aylıklarına yapılacak zam kök aylıklara yapıldığı için milyonlarca emekli sıfır zam veya resmi enflasyondan bile düşük oranda zam almış olacak. Bundan dolayı, milyonlarca emekli, en düşük emekli aylığı olan 10 bin lirayı almaya devam edecek.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön