03 / 05 / 2024

Citroen C3 Aircross Suv'un da fiyatı zamlandı! C3 Aircross ne kadar, kaç TL oldu? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Citroen C3 Aircross Suv'un da fiyatı zamlandı! C3 Aircross ne kadar, kaç TL oldu? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi

2023'te fiyatlarına zam yapan otomobil markalarından birisi de Citroen oldu. Ünlü marka, yılın ilk ayında az da olsa modellerinin fiyatlarını arttırdı. Peki Citroen C3 Aircross Suv'un fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte C3 Aircross Suv, 19 Ocak 2023 fiyat listesi...



2023 yılının ilk ayında otomobil fiyatları oldukça farklılık gösterdi. Markaların bazıları fiyatlarına zam yaparken bazı otomobil üreticileri ise yeni yılı aynı fiyatlarla karşıladı. Citroen de zam yapan tarafta yer aldı. Citroen C3 Aircross Suv da gelen zamlardan etkilendi. Peki Citroen C3 Aircross ne kadar, kaç TL oldu? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Citroën C3 Aircross SUV’un iddialı ön tasarımı, daha olgun ve güçlü bir görünüm sunmak üzere yeniden tasarlandı. Citroën C3 Aircross, dış görünümdeki kişiselleştirme çözümleri, dört renk paketi, altı gövde rengi ve iki tavan rengi olmak üzere her tarza göre farklı kombinasyon seçenekleri sunuyor. Kişiselleştirme seçenekleri iç mekanda da üç farklı seçenekle geliyor.

Citroen C3 Aircross Suv un da fiyatı zamlandı! C3 Aircross ne kadar, kaç TL oldu? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Citroën C3 Aircross SUV, Citroën Advanced Comfort kapsamında yolcularını evde gibi hissettiriyor. Sınıfının en iyi sürüş konforunu sunan süspansiyon ayarlarına ilaveten, Citroën C3 Aircross, Metropolitan Gri ve Hype Gri ambiyanslarıyla sunulan Advanced Comfort koltuklarla daha da fazla seyahat konforu vadediyor.

Citroën C3 Aircross SUV sürüş güvenliğini ve sürüş konforunu destekleyen, Aktif Fren Sistemi ve Kör Nokta Uyarı sistemlerinin de olduğu gelişmiş sürüş destek sistemi teknolojileriyle karşımıza geliyor.

Citroen C3 Aircross Suv un da fiyatı zamlandı! C3 Aircross ne kadar, kaç TL oldu? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Citroën C3 Aircross SUV, yüksek verimlilik seviyesine sahip 1.2 PureTech 130 HP S&S benzinli ve 1.5 BlueHDi 120 HP S&S dizel motor seçenekleri ve 6 ileri otomatik vites ile satışa çıkıyor.

Peki Citroën C3 Aircross SUV'un fiyatı ne kadar? İşte Citroën C3 Aircross SUV, 19 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön