18 / 05 / 2024

Ersaş Alüminyum ürünleri

Ersaş Alüminyum ürünleri

Alüminyum pencere konusunda yaptığı atılımlar ve ortaya koyduğu yeniliklerle bu sektörde ses getiren Ersaş Alüminyum Pencere, geleceğin penceresini ortaya koymak için yaptığı çalışmalar sayesinde 'erPASCal Pencere Serisi’ni geliştirdi.

Kipa İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kipa İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Çalışkan tarafından kuruldu.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya büyük zam! Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar?

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar? 12 Ekim 2023 hurda fiyatları.

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır, demir, alüminyum hurda fiyatları kaç lira? 2 Ekim 2023 hurda fiyat listesi 

2 Ekim 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Hurda fiyatlarına bugün rekor bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

Hurdaya okkalı zam! Hurda fiyatları resmen uçtu! Bakır, demir ve alüminyum hurda 28 Eylül 2023 fiyat listesi 

28 Eylül 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Son zamanlarda düşen hurda fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları güncel hurda fiyatlarını açıkladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 28 Eylül 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

A101'e Ola alüminyum katlanabilir elektrikli bisiklet geliyor! Hemen özelliklerine göz atın

A101'in 17 Ağustos 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda katalogda Alüminyum katlanabilir elektrikli bisiklet dikkat çekiyor. İşte A101'in aktüel ürünler kataloğu...

Eti Alüminyum, haddehane yatırımıyla cari açığı 350 milyon dolar azaltacak!

Cengiz Holding grup şirketleri arasında yer alan Eti Alüminyum, Konya'nın Seydişehir ilçesinde 3 milyar TL tutarında haddehane yatırımıyla cari açığın azaltılmasına 350 milyon dolarlık katkıda bulunacak.

ŞOK markete oto bakım ürünleri geliyor! AdBlue 89,95 TL, Lastik Tamir Kiti 34,95 TL'ye düştü! Yetişen alır!

29 Nisan 2023 tarihine ait ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu yayımlandı. Katalogda yer alan uygun fiyatlı oto bakım ürünleri dikkat çekti. İşte detaylar....

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Aşkın tarafından kuruldu.

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

BİM yine yaptı yapacağını! Aktüel ürünleri arasında öyle bir ürün var ki.. Herkes almak için birbiriyle kapışacak

BİM 31 Mart aktüel ürünlerini vatandaşla paylaştı. indirimli ürünler arasında Elektrikli Bisiklet olması vatandaşın ayrıca ilgisini çekti. Bir kaç yıldır Elektrikli Bisiklet kullanma alışkanlığı edinen vatandaşlar BİM ürünleri arasında Elektrikli Bisiklet olmasına yoğun ilgi gösterdi.

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent İpal tarafından kuruldu.

Altus AL 509 F Enerji Sınıfı 5 Çekmeceli 196L Derin Dondurucu en ucuza nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Yenilikçi teknolojisi ile geniş hacme sahip Altus AL 509 F Enerji Sınıfı 5 Çekmeceli 196L Derin Dondurucuda yaz kış demeden gıda ürünleri aylarca saklanabilir.

Ersaş Alüminyum ürünleri Haberi

Ersaş Alüminyum ürünleri


Bugüne kadar alüminyum pencere konusunda yaptığı atılımlar ve ortaya koyduğu yeniliklerle bu sektörde ses getiren Ersaş Alüminyum Pencere, günümüz ve geleceğin penceresini ortaya koymak için yaptığı çalışmalar sayesinde 'erPASCal Pencere Serisi’ni geliştirdi. 

erPASCal Pencere Serisi sayesinde, plastik doğrama köşe kaynak makinesi ile köşe birleştirme imkanı sağlıyor. “Plastik Pencereden Tek Farkı, Alüminyum Olması” sloganı ile yurtiçi ve yurtdışında, sergilendiği tüm fuarlarda yoğun ilgi ve talep gören erPASCal Pencere Serisi, plastik doğrama makineleri ile imalat, plastik doğrama köşe kaynak makinesi ile köşe birleştirme, plastik doğrama programı ile teklif ve kesim, plastik doğrama ustaları ile üretim, plastik doğrama aksesuarları ile imalat ve montaj imkanı gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Ersaş Alüminyum, alüminyum pencere sistemlerindeki Ar-Ge yatırımları ve geliştirdiği sistem serileri ile nitelikli ve çağdaş...