05 / 05 / 2024

ersa mühendislik 2017 yatırımları

ersa mühendislik 2017 yatırımları

Ersa Mühendislik CEO'su Sefa Sarısoy yaptığı açıklamada, 2016’da 5 bin metrekareden büyük kısaca iki Monaco ülkesi büyüklüğünde iş yaptık." dedi

Ersa Mühendislik konkordato istedi!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binası, Fatih Terim Başakşehir Stadyumu'nun projesini ve ihale dosyasını hazırlayan Ersa Mühendislik de konkordato talep etti.

Asiller İnşaat Proje Müşavirlik Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asiller İnşaat Proje Müşavirlik Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 22 Aralık 2017'de Ahmet Sil, Cafer Sil, Yakup Sil ve Hasan Sil ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeliyle kuruldu. 

Devim Tasarım Mühendislik Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devim Tasarım Mühendislik Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 18 Aralık 2017'de Furkan Çetin tarafından kuruldu.

Daimia Bilişim ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Daimia Bilişim ve Mühendislik Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 14 Aralık 2017'de Mehmet Kaya, Abdullah Yiğit ve Eray Sevinç ortaklığında kuruldu.

Harputlu Mühendislik İnşaat Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harputlu Mühendislik İnşaat Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Gürel tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Kasım 2017'de kuruldu.

Metist Mühendislik Mimarlık Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metist Mühendislik Mimarlık Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Selçuk Özdemir tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Ekim 2017'de kuruldu. 

Meskır Proje Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meskır Proje Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 17 Ekim 2017'de İbrahim Ateştenyılmaz tarafından kuruldu. 

Mmo Mühendislik Ve Organizasyon Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mmo Mühendislik Ve Organizasyon Danışmanlık Limited Şirketi Uğur Tunca tarafından 6 Ekim 2017'de 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adenso İleri Mühendislik Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adenso İleri Mühendislik Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 Eylül 2017'de 50 bin TL sermaye ile Ali Serkan İnkaya tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik Tual Adalar fiyat 2017!

Dağ Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Tual Adalar projesi 470 adet daireden meydana geliyor. İşte Dağ Mühendislik Tual Adalar fiyat 2017...

Berin Mühendislik Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berin Mühendislik Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile İlknur Can tarafından 19 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Pars Mekanik Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt İşleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Mekanik Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt İşleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Hakan Çalışkan ve Cemal Turan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 14 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Vap Beton Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vap Beton Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Mehmet Işık tarafından 13 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

ersa mühendislik 2017 yatırımları Haberi

ersa mühendislik 2017 yatırımları


Ersa Mühendislik CEO'su Sefa Sarısoy yaptığı açıklamada, ‘İnşaat binalarının görünmeyen yerlerinde çalışıyoruz. Yaptığımız iş inşaat sektörünün yüzde 15’lik kısmını kapsıyor. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bizim işlerimiz artıyor. Alınan ekonomik kararlar işlerimizi hızlandırdı.’ diyen Ersa Mühendislik CEO’su Sefa Sarısoy, 2016’da 5 bin metrekareden büyük kısaca iki Monaco ülkesi büyüklüğünde iş yaptık. 2017’de işimizi daha da büyütmeyi ve daha fazla kişiye istihdam sağlamayı planlıyoruz.’ dedi.


1994 yılından itibaren inşaat sektöründe önemli yatırımlara imza atmışlar. İlkeli ve dürüst çalışmayı temel değer olarak kabul eden, tüm ilişkilerini adil yaklaşıma, karşılıklı güven esasına dayandıran, açık ve şeffaf iletişim kuran, attıkları her adımda sorumluluklarının bilinciyle hareket eden, en önemlisi taahhüt ettikleri işlerini iş etiği kurallarına uyarak yerine getiren, çalışma arkadaşları ile hedefi ve hedefe giden yolları...