18 / 05 / 2024

Erşah Çetiner

Erşah Çetiner

Abide Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Erşah Çetiner, Mehveş Kazma tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta Esenyurt, Namık Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

70 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 27 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler diğer betonarme evlere göre farklı yapılardır. Son dönemin popüler yapılarından olan bu ahşap evleri diğer yapılardan ayıran farklılıklar nelerdir? İşte araştırılan detaylar!

Erşah Palet Harfiyat Nakliye İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Erşah Palet Harfiyat Nakliye İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İmdat Ceylan tarafından kuruldu.

Şanlıer Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlıer Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Naci Şanlıer tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi, Melikşah Sokak'ta kuruldu.

1997 yılında Vakıflar'ın değer biçemediği Ortaköy'de banka şubesi!

1997 yılında Eximbank'ın Ortaköy şubesinin binasına Vakıflar değer biçemiyormuş. Ortaköy'deki konutların metrekaresi 3 bin dolara satılırken, emlakçılar ahşap binaya 5 milyon dolar (66 bin 284 adet altın) değer biçmişler.

Kira gelir vergisi şahıs sigorta primleri indirimi!

Gelir Vergisi Kanunu ile diğer kanunlarda belirtilen yıllık beyanname ile bildirilecek gelirlere ilişkin indirimler arasında kira gelir vergisi şahıs sigorta primleri indirimi de bulunuyor. İşte vergi indirimleri..

Bergama'da 170 dönüm şahıs arazisi kamulaştırıldı!

Bayındır'da alacakları 53 ve 80’er dönümlük iki arazide K.Menderes için büyük iş makinelerinin konuşlanacağı bir şantiye kuracaklarını kaydeden Başkan Kocaoğlu, “Bergama'da da 170 dönüm şahıs arazisini kamulaştırıyoruz" dedi

Üsküdar'da icradan 3 milyon 967 bin TL'ye satılık bahçeli ahşap ev!

İstanbul Anadolu 15. İcra Dairesi 5 bin 137 metrekare alana sahip Üsküdar'da bulunan bahçeli ahşap evi satışa çıkardı. Eve 3 milyon 967 bin TL değer biçildi.

Gerede'de iki katlı ahşap ev yandı!

Bolu'nun Gerede ilçesinde iki katlı bir ahşap ev yandı, 9 büyükbaş hayvan telef oldu. Yangın, yaklaşık 2 saatlik çalışma ile, diğer evlere sıçramadan da söndürüldü.

1943 yılında Üsküdar Çinili Sokak'ta ahşap bir ev 381 liraya satılacakmış!

Kadıköy Vakıflar Müdürlüğü'nün 1943 yılında verdiği ilanda Üsküdar Çinili Hamam Sokak'ta bulunan ahşap bir ev 381 liraya satılacakmış. O yıl eve biçilen değer 12 tane altın parasıymış.

Tekfen İnşaat Şah Deniz 2'de 147 milyon dolarlık proje aldı!

Tekfen İnşaat, iştiraki Azfen'in Şah Deniz 2 yatırımı çerçevesinde inşa edilecek 735 milyon dolar tutarında boru hattı projesi aldı.. Tekfen İnşaat'a Azfen'deki payı çerçevesinde sözleşmeden 147 milyon dolar iş düştü...

Bozüyük'te tarihi bir evde yangın çıktı!

Yeni Mahalle Mektep Caddesi üzerinde bulunan iki katlı tarihi ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yağın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu diğer ahşap evlere sıçramadan yangın kontrol altına alındı...

Abide Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Abide Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Erşah Çetiner, Mehveş Kazma tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta Esenyurt, Namık Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

Erşah Çetiner Haberi

Erşah Çetiner

Abide Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Erşah Çetiner, Mehveş Kazma tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu. 


Abide Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak.


Abide Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi adres: Esenyurt, Namık Kemal Mahallesi, 125 Sokak, Şaher Apartmanı, No:4...