04 / 05 / 2024

Ersan Aslan osb hedefleri

Ersan Aslan osb hedefleri

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ersan Aslan, 2023 yılında OSB sayısını 350'ye çıkarmak, 65 yeni OSB projesinin daha altyapı inşaatını tamamlayarak 1 milyon ilave istihdam oluşturmak istediklerini söyledi.

PAGDER&ASLAN Plastik İhtisas OSB dolar kurunu 4.5 TL’ye sabitledi!

PAGDER&ASLAN Plastik İhtisas OSB, kur tartışmalarına noktayı koydu ve yeni satışa sunduğu ikinci etabında dolar kurunu 4.5 TL’ye sabitlediğini açıkladı. 

PAGDER&ASLAN OSB'de ikinci etap satışları başladı!

Plastik sektörünün Kırklareli Vize’deki yeni üretim üssü PAGDER&ASLAN Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ikinci etap satışları başladı.

65 yeni OSB geliyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ersan Aslan, 2023 yılında OSB sayısını 350'ye çıkarmak, 65 yeni OSB projesinin daha altyapı inşaatını tamamlayarak 1 milyon ilave istihdam oluşturmak istediklerini söyledi.

Yenişehir'e Otomotiv Test Merkezi yapılacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ersan Aslan, Türkiye açısından çok önemli olan ve Yenişehir'de yapılacak Otomotiv Test Merkezinin temelini yıl sonuna kadar atacaklarını söyledi.

Bursa Otomotiv Test Merkezi'nin temeli bu yıl atılacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ersan Aslan, Türkiye açısından çok önemli olan otomotiv test merkezinin temelini yıl sonuna kadar atacaklarını söyledi.

Ersan Arslan Kırıkkale Silah OSB alt yapı inşaatını inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Arslan ve Vali Ali Kolat, Kırıkkale Silah OSB alt yapı inşaatında incelemede bulundular. Arslan, Silah OSB'nin Savunma Sanayinin gözbebeği olacağını söyledi.

Kırıkkale'de Silah İhtisas OSB kuruldu!

Kırıkkale'de Silah İhtisas OSB kuruldu. Kırıkkale'de, MKEK'e ait 500 hektar arazide kurulan organize sanayi bölgesinde, 3'er dönümlük 83 parsel oluşturulacak. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ersan Aslan konuyu değerlendirdi.

Pagder & Aslan OSB, 600 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçecek!

Kırklareli Vize'de, Plastik Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yaklaşık 600 milyon TL toplam yatırım bedeliyle hayata geçecek PAGDER & ASLAN OSB, plastik sektörünün sanayi yapılaşmasının en önemli, örnek adresi olacak...

Karahallı OSB'de büyüme sürdürülebilir!

Karahallı Kaymakamı ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sinan Aslan, ilçenin kalkınmasında Karahallı OSB ' nin büyük önem taşıdığını ve bu doğrultuda sürdürülebilir büyümeyi hedeflediklerini söyledi...

PAGDER Türkiye'nin ilk özel plastik OSB'sini kuruyor!

Türkiye'nin ikinci özel OSB'si PAGDER & ASLAN Özel OSB, Kırklareli Vize'de kuruluyor. 600 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçecek OSB'de inşaat çalışmalarının başlaması için ÇED raporunun tamamlanması bekleniyor...

Kırklareli, Plastik OSB'ye 600 milyon TL'lik yatırım!

Kırklareli Vize’de, Plastik Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yaklaşık 600 milyon TL toplam yatırım bedeliyle hayata geçecek PAGDER & ASLAN OSB, plastik sektörünün sanayi yapılaşmasının en önemli, örnek adresi olacak.

Aslan Çimento hissesi OYAK'ın MKK başvurusu sonrası taban oldu!

Ordu Yardımlaşma Kurumu Oyak Genel Müdürlüğü satışa konu edilebilmesi için 7 milyon 184 bin 379 adet Aslan Çimento hissesinin satışa konu edilebilmesi için Merkezi Kayıt Kuruluşu'na (MKK) başvurdu

Aslan Residence'ta fiyatlar güncellendi 1+1 185 bin TL'ye!

1+1 ve 2+1 konut satışlarının devam ettiği Aslan Residence'ta güncel fiyatlar 185 bin liradan başlıyor

Ersan Aslan osb hedefleri Haberi

Ersan Aslan osb hedefleri

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Türk sanayicisinin ürettiği yüksek katma değerli ürünlerle dünya ile rekabet ettiğini, bu rekabette de en büyük gücün Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) olduğunu belirterek, "OSB'lere daha fazla iyileştirme yapılarak pozitif ayrımcılık artırılmalı." ifadelerini kullandı.


ASO'dan yapılan açıklamaya göre, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğünce 2017 Yılı Yatırım Programı'nda yer alan OSB ve sanayi sitesi yönetimlerini bilgilendirme toplantısı, ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.


Toplantıda konuşan ASO Başkanı Özdebir, OSB'lerin ülke sanayisi için önem taşıdığını ifade ederek, Türkiye'nin daha kaliteli üretime ve daha fazla ihracata, bunu yapabilmek için de yatırım yerine ihtiyacı bulunduğunu belirtti.


OSB sisteminin Türkiye'nin 55 yıldır sürdürdüğü en güzel ve başarılı projelerin başında yer aldığına işaret eden Özdebir,...