29 / 04 / 2024

Ersan Refrakter Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Ersan Refrakter Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Ersan Refrakter Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Murat Aksu tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Kartal'da kuruldu.

Yk Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yk Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Keleş ve Uğur Yüksel ortaklığında kuruldu.

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Ersan Ertuğrul tarafından kuruldu.

Ataklar Kalıp Plastik Ham Madde Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataklar Kalıp Plastik Ham Madde Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Ersan Ertuğrul tarafından kuruldu.

Eıad Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eıad Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ali Ersan Işık tarafından kuruldu.

Ersan Şener İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersan Şener İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ersan Şener ve Mevlüt Şener ortaklığında kuruldu.

Ersan Plan Proje Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersan Plan Proje Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Erol Altun ve Fatih Altun ortaklığında kuruldu.

Ht Mimarlık Mühendislik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Mimarlık Mühendislik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ersan Küçük tarafından kuruldu.

İek İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İek İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ersan Kaya tarafından kuruldu.

Naturef Refrakter Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naturef Refrakter Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Özkurt tarafından kuruldu.

Westfalen Turkey Refrakter Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Westfalen Turkey Refrakter Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Aktaş tarafından kuruldu.

Lion Klinker İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lion Klinker İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Safa Turan ve Ersan Ağbaba ortaklığında kuruldu.

Kösedağ Gayrimenkul Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kösedağ Gayrimenkul Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Karakaya, Yusuf Karakaya, Faruk Karakaya ve Ersan Deveci ortaklığında kuruldu. 

Ers Sağlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Sağlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Parlak tarafından kuruldu. 

Ersan Refrakter Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Ersan Refrakter Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Ersan Refrakter Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Murat Aksu tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Kartal'da kuruldu.



Ersan Refrakter Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-) ATEŞE DAYANIKLI REFRAKTER ÜRÜNLERİ,ALIMI SATIMI,İTHALATI,İHRACATI DAĞITIM VE PAZARLAMASINI YAPMAK 2-) ATEŞE DAYANIKLI REFRAKTER ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ İLE İLGİLİ TESİSLER KURMAK,BU TESİSLERİ İŞLETMEK,ALMAK, SATMAK, KİRALAMAK VE KİRAYA VERMEK 3-) ATAŞE DAYANIKLI BİRİKET,BLOK TUĞLA ATEŞ TUĞLASI VE BENZERİ ATEŞE DAYANIKLI YAPI ÜRÜNLERİ İLE ATEŞE DAYANIKLI ÇİMENTO,ÇAMUR,HARÇ,BETON,SİLİSLİ SÜZME TOPRAKTAN ISI YALITIMLI SERAMİK YAPI ÜRÜNLERİ,ATEŞE DAYANIKLI İMBİKLER, DAMITMA KABI,ERİTME POTASI,MUFİ OCAĞI,PÜSKÜRTME TÜPLERİ, VE BENZERİ ÜRÜNLERİ ÜRETİP YURT İÇİNDE SATMAK VEYA YURT DIŞINA İHRACAATINI YAPMAK 4-) ATEŞE DAYANIKLI İZOLASYON MALZEMELERİ ÜRETİMİ,ALIMI,SATIMI,İTHALATI VE İHRACATI DAĞITIM VE PAZARLAMASINI YAPMAK 5-) ATEŞ ÇİMENTOSU,FLİNT CLAY,BOKSİT,ALÜMİNA,PERLİT ALIMI,SATIMI,İTHALAT,İHRACATI DAĞITIM VE PAZARLAMASINI YAPMAK...