02 / 05 / 2024

Ersel Elcuman

Ersel Elcuman

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen Tarihi Kentler Birliğinin düzenlediği kültürel mirası koruma ve proje uygulamalarını özendirme adına düzenlenen yarışmada, İncesu Belediyesi, 2 projesiyle ödül aldı...

Ersel Global İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersel Global İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Güneri ve Selçuk Yılan ortaklığında kuruldu.

Ersel Desıgn Yapı İnşaat Dekorasyon Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersel Desıgn Yapı İnşaat Dekorasyon Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Eren Cüro tarafından kuruldu.

Ersel Harita Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ersel Harita Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Bostan tarafından kuruldu.

Koni Teknik Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Koni Teknik Mühendislik Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 14 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile Şerafettin Akkaya ve Hakan Ersel ortaklığında kuruldu.

Oasis Proje Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oasis Proje Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersel Erdin tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti Kasım'da devreye girecek!

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi İSG Üst Yöneticisi (CEO) Ersel Göral yaptığı açıklamada bakım onarım çalışmalarının bitmesiyle kasım ayında her iki pistin de faal olabileceğini belirtti.

Ersel Yatırım Proje ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ersel Yatırım Proje ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Bayraktar ve Erkan Şahin tarafından kuruldu. 

Sabiha Gökçen'in yeni terminal inşaatı 2019'da başlayacak!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı CEO’su Ersel Göral, İSG'nin yatırımlarından ve hedeflerinden bahsetti. Göral, yeni terminal inşaatının 2019'da başlayacağını müjdeledi.

Sabiha Gökçen Havalimanı Yeni Terminal Binası açılıyor!

31 Temmuz’da yeni terminal binasını hizmete açacak olan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın işletmecisi İSG’nin CEO’su Ersel Göral, “26 milyon euroluk yatırımla kapasitemiz 41 milyon yolcuya çıkacak. Bu yatırımla şehir havalimanı olacağız” diye konuştu.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu 2019'da açılacak!

İSG CEO'su Ersel Göral, "Metromuzun inşaatı 2019 yılının başında bitmiş olacak. Böylelikle İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanından Pendik-Kadıköy metrosuna direkt bağlantı sağlanmış olacak. " dedi .

Sabiha Gökçen Havalimanı ulaşımında kolaylık sağlanmalı!

İSG Üst Yöneticisi Ersel Göral,Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşımda birtakım kolaylıkların sağlanması gerektiğini söyledi. 

Bursa Gürsu'da dönüşüm önce zihinlerde başlamalı!

Bursa Hakimiyet gazetesi köşe yazarı Ersel Peker bugünkü yazısında gürsu'daki göç sorununu ve kentsel dönüşümü anlattı. İşte o yazı...

Bursa Orhangazi'nin vizyon projeleri için plan hazır!

Bursa Hakimiyet Gazetesi köşe yazarı olan Ersel Peker bugünkü yazısında Bursa Orhangazi'deki projeleri ve yatırımları anlattı. İşte o haber...

Ersel Elcuman Haberi

Ersel Elcuman

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen Tarihi Kentler Birliği ödül töreninde, 400 üye belediye içinden proje ve uygulama yarışmasına katılarak dereceye giren belediyelere ödülleri verildi. Proje yarışmasında İncesu Belediyesi adına ödülü, İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ersel Elcuman aldı. 

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, ödül aldıkları 2 proje ile ilgili bilgiler verdi. Karayol, İncesu Belediyesi olarak 5 eski mahallenin sit alanı olarak belirlendiğini, bu mahalleleri koruma amaçlı imar planlarının hazırlık çalışmalarının devam ettiğini, bu kapsamda tarihi ve tescilli konakların restorasyon çalışmalarına da büyük önem verdiklerini bildirdi. Şu ana kadar 4 konağın restorasyon çalışmalarının bitirildiğini kaydeden Karayol, 2014 yılında da 2 proje sunacağız. Tarihi Kentler Birliğime Kemerli Konak ve Düvenci Konağı ile ilgili olarak hazırlayıp sunduğumuz projelerimiz, ödüle layık görüldü. Bu...