07 / 05 / 2024

Ert Emir Yapı Malzemeleri iletişim

Ert Emir Yapı Malzemeleri iletişim

Ert Emir Yapı Malzemeleri Otomotiv Turizm Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihal Budak tarafından kuruldu.

Emesen Mühendislik İnşaat Yapı Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emesen Mühendislik İnşaat Yapı Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Emir Esen tarafından kuruldu.

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Osman Karaman tarafından kuruldu.

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Meriç Emir Tağayer tarafından kuruldu.

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Meriç Emir Tağayer tarafından kuruldu.

Tarık Çelik Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarık Çelik Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Tarık Emir Çelik tarafından kuruldu.

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kızılay tarafından kuruldu.

Kvs Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kvs Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yenibosna’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kubilay Ertürk tarafından kuruldu.

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Ertürk tarafından kuruldu.

İtoset Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtoset Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Asım Ertürk tarafından kuruldu.

Enza Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enza Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Ertüzün tarafından kuruldu.

Millet bahçesi yapımı meclis gündeminde!

Millet bahçesi yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ulus'ta TOKİ tarafından yapılan kazılarda tarihi eserler bulunması mecliste!

Ankara Ulus'ta TOKİ tarafından yapılan kazılarda tarihi eserler bulunması meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ert Emir Yapı Malzemeleri iletişim Haberi

Ert Emir Yapı Malzemeleri iletişim

Ert Emir Yapı Malzemeleri Otomotiv Turizm Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihal Budak tarafından kuruldu.

Ert Emir Yapı Malzemeleri Otomotiv Turizm Anonim Şirketi konusu:

1-) İNŞAAT a-) her türlü inşaatları yapar yaptırı alır satar.Her türlü alım satım komisyonculuğu yapar b-) her türlü inşaat malzemelerinin toptan ve parakende satımı ve inşaat makina ekipmanlarını alır satar kiralar 2-) OTOMOTİV a-) Hertürlü ticari ve hususi araçların alım satımı kiralanması ve her türlü ar-açların yedek parçalarının alım satımını ve her türlü tamir bakım işlerini yapa veya yaptırır. .B-) Her türlü yolcu ve yük nakliyesinin ve parsiyel taşımacılığı yapar veya yaptırır. 3-TURİZM a-) şirket turizmle ilgili olarak her türlü otel motel konaklama tesisi alır inşa eder kiralar veya kiraya verir. b-)...