19 / 05 / 2024

Ert Teknik Turizm Yapı İnşaat Kimin

Ert Teknik Turizm Yapı İnşaat Kimin

Ert Teknik Turizm Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Ertuğrul Gün tarafından kuruldu.

Ers Teknik İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Teknik İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Özbağ tarafından kuruldu.

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ertan Fırat taarfından kuruldu.

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Çalışkan, Ertürk Aytan ve Osman Ersin Karacagil ortaklığında kuruldu. 

Efedem Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efedem Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Şükrü Ertürk tarafından kuruldu.

Kız Kulesi'nin restorasyonunda son durum ne? Kültür ve Turizm Bakanlığı teknik raporu paylaştı! İşte o rapor!

İstanbul’un simge yapılarından olan Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geçtiğimiz senenin Eylül ayında başlatılmıştı. Son zamanlarda tarihi kuleye kamuflaj uygulaması merakları artırdı. İşte Kız Kulesi'ndeki son durum...

Baştaş Teknik Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baştaş Teknik Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Berkehan Baştaş tarafından kuruldu.

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Teknik İş İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik İş İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Yılmazer tarafından kuruldu.

Happy House Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy House Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferah Ertürk ve Gökhan Kanmaz ortaklığında kuruldu.

Ert Emir Yapı Malzemeleri Otomotiv Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ert Emir Yapı Malzemeleri Otomotiv Turizm Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihal Budak tarafından kuruldu.

Reha Teknik Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Reha Teknik Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Reha Teknik Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'a yapıldı.

Elay Teknik Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elay Teknik Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli Özgür Burak Semercioğlu tarafından kuruldu.

HYM Ertürk Turizm İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HYM Ertürk Turizm İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 TL sermaye bedeli ile Abdul Rauof Qayoumi, Hüdaverdi Ertürk, Jamshed Parwni ve Mohammad Omar Naeemi tarafından kuruldu.

Ert Teknik Turizm Yapı İnşaat Kimin Haberi

Ert Teknik Turizm Yapı İnşaat Kimin


Ert Teknik Turizm Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ertuğrul Gün tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Ert Teknik Turizm Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Ert Teknik Turizm Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Karlıktepe Mah.Celal Atik Sok. N.8/4...