26 / 07 / 2024

Ertan Mıhcı

Ertan Mıhcı

Kentpolar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertan Mıhcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ocak'ta Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Hamidiye Caddesi'nde kuruldu.

Opt Enerji Danışmanlık Mühendislik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Opt Enerji Danışmanlık Mühendislik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Önal tarafından kuruldu.

Ebi Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebi Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ertan Taşdelen tarafından kuruldu.

Okan Mıhcı Mimarlık Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Mıhcı Mimarlık Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Okan Mıhcı tarafından kuruldu.

Hex Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hex Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Çetin tarafından açıldı.

Artgo İnşaat Ve Mimarlık Restorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artgo İnşaat Ve Mimarlık Restorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli Gürkan Şen ve Okan Mıhcı ortaklığında kuruldu.

Kunter Estate Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kunter Estate Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ertan kunter tarafından kuruldu.

Ertan Mimari Tasarım Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Mimari Tasarım Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ertan tarafından kuruldu.

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne ise Mustafa Levent Sungur seçildi...

Mannesmann Yatırım Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Mannesmann Yatırım Enerji Anonim Şirketi bugün Maltepe'de  50 bin TL sermaye bedeli Ertan Bayar ve Yavuz Gökalp Yıldız tarafından kuruldu.

Ertan Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertan Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gönül Ece Ertan, Ayşe Ertan, Şenol Atamer Ertan ve Şenol Ertan tarafından kuruldu. 

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Başkan Vekilliği'ne Mustafa Levent Sungur seçildi...

Siren Ertan Büyükyalı Fendi Casa’da dostlarını ağırladı!

Cemiyet hayatının önde gelen isimleri arasında yer alan ünlü moda tasarımcısı Siren Ertan, tüm detayları Fendi Casa tarafından Büyükyalı’ya özel olarak tasarlanan İstanbul’un en şık dairesinde iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

Ender Ertan: İnşaat yatırımları aceleye getirilmemeli!

İyi Parti Akşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ender Ertan, ilçede yapımı devam eden yatırım ve projelerle ilgili konuştu. Ertan, ''İnşaat yatırımları seçim sebebiyle aceleye getirilmemeli'' ifadelerini kullandı.

Ertan Mıhcı Haberi

Ertan Mıhcı

Kentpolar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertan Mıhcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta kuruldu. 


Kentpolar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...